Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» στην επανάληψη ο ΑΟΤ, 3-0 τον Εργοτέλη

Τη νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας πανηγύρισε ο ΑΟΤ, επικρατώντας του Εργοτέλη με 3-0.

O AΟΤ όντας η ομάδα που “καιγόταν” για τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι, επέβαλε τον ρυθμό του σε αυτό, έχοντας και τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Κυριότερη εξ αυτών ήταν προς το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Μεταξάκη να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά στο 41′.

Με τον ΑΟΤ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στο Τυμπάκι, καταφέρνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά να πάρει το πολυπόθητο προβάδισμα.

Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουρουθιανάκη, ο Μεταξάκης με κεφαλιά νίκησε τον Μιράσι για το 1-0 στο 51′.

Πριν καλά-καλά καταλάβουν τι είχε συμβεί οι παίκτες του Εργοτέλη, ο ΑΟΤ εκμεταλλεύτηκε το μουδιασμένο διάστημα του αντιπάλου του, για να πετύχει και το 2-0 με σουτ του Χαϊντίνι.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έμελλε να γίνει πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού από τα δικά του πόδια προήλθε και το 3-0 στο 65′.

Ο Εργοτέλης έψαξε το γκολ της τιμής στο υπόλοιπο του αγώνα, έχοντας μία καλή ευκαιρία με τον Μιχελουδάκη να αστοχεί απέναντι στον Χρήστου.

ΑΟΤ (Σουτζής): Χρήστου, Δουλγεράκης, Στεφανάκης (70′ Αριστεινίδης), Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Μεταξάκης, Χαϊντίνι (85′  Τσακιράκης), Λούσι (75′ Γρηγοράκης), Παραθύρας (70′ Σαμούσκα), Σαβουϊδάκης, Παπανδρέου (85′ Γερακιός) 

Εργοτέλης (Κουτίδης – Ξημεράκης): Μιράσι, Μαυροειδής (90′ λ.τ Κρασανάκης), Παναγιωτάκης (68′ Bασιλάκης), Μερκουλίδης (68′ Μιχελουδάκης), Κορνάρος, Ταγγίνης, Σφακιανάκης, Πλατοκούκης, Φθενάκης (58′ Ψυχαράκης), Χότζα (58′ Τβαούρι), Ντίσα