Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κίνηση υψηλού συμβολισμού από τον Αετό Ανωγείων: Εκδίδει δελτία σε νεαρούς πρόσφυγες!

Σε μία κίνηση η οποία αναδεικνύει το μεγαλείο αλλά και την ιστορία τόσο της ομάδας όσο και του χωριού των Ανωγείων προχώρησε ο Αετός.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του συλλόγου, έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε 7 παιδιά από την Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων να αποκτήσουν δελτία και να ενταχθούν στο σύνολο του Αετού Ανωγείων.

Η συγκεκριμένη δομή λειτουργεί στα Ανώγεια και με αφορμή αυτό, οι άνθρωποι του Αετού Ανωγείων θέλησαν να συμβάλουν στην κοινωνικοποίηση αυτών των παιδιών, προσφέροντας τους ένα χώρο να αθληθούν και δραστηριοποιηθούν, όσο καιρό φιλοξενούνται στην χώρα μας.

Μία πραγματικά αξιόλογη πράξη από τους διοικούντες τον Αετό Ανωγείων που δείχνει τον δρόμο στα υπόλοιπα σωματεία για μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες, δίνοντας στιγμές χαράς σε ανθρώπους που αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους για ένα καλύτερο αύριο. Τι πιο σωστό και τι πιο εύκολο να δοθεί σε αυτά τα παιδιά ένας χώρος να διασκεδάσουν και να ξεχαστούν από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Ένα μεγάλο μπράβο στην κοινωνία των Ανωγείων και την ομάδα του Αετού, με την ελπίδα ότι τα γραφειοκρατικά θέματα θα ξεπεραστούν κι όλα όσα αναφέραμε παραπάνω θα γίνουν πραγματικότητα.