Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγία Βαρβάρα και Τύλισος: Ποια θα κόψει πρώτη το νήμα; | Το πρόγραμμα τους μέχρι το φινάλε!

Με την Αγία Βαρβάρα ν’ ανεβαίνει για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την πρώτη ήττα της Τυλίσου στο φετινό πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του γ’ γύρου στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ. Ποια είναι τα επόμενα εμπόδια τους μέχρι το τέλος και πότε “κοντράρονται” μεταξύ τους; Διαβάστε στο Primesport.gr.

Τέσσερις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 1ο Όμιλο. Αγία Βαρβάρα και Τύλισος «ερίζουν» για τον τίτλο του πρωταθλητή και το φινάλε προδιαγράφεται “γκρανκινιολικό”.

Η βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ο πρωτοπόρος πλέον ΑΣΑΒ, πηγαίνει στο Ασήμι την 4η αγωνιστική του γ’ γύρου. Η 5η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι τίτλου με την Τύλισο, στην οποία θα είναι οικοδέσποινα, ενώ κλείνει τις υποχρεώσεις του, με το Λίντο εκτός και τον Άγιο Δημήτριο εντός. Πιο τυχερή η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη στην κλήρωση, καθώς η πλειοψηφία των ντέρμπι θα γίνει στην έδρα της, αφού παρά το γεγονός ότι κανένα παιχνίδι δεν θα γίνει στην Αγία Βαρβάρα, θα είναι εκείνη γηπεδούχος.

Το πρόγραμμα του ΑΣΑΒ μέχρι το τέλος

 

ΤΥΛΙΣΟΣ

Η Τύλισος είδε μετά από 21 αγωνιστικές ημέρες να μην φιγουράρει το όνομα της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκεται στο κατόπι της Αγίας Βαρβάρας. Πέρα από το ντέρμπι κορυφής την 5η αγωνιστική, το σύνολο του Μιχάλη Ζουραράκη έχει ένα σαφώς πιο βατό πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει την 4η αγωνιστική το Λίντο εντός έδρας, ενώ έχει ακόμη δύο παιχνίδια εντός του “κάστρου” της, κόντρα σε ΠΟΗ και Ομόνοια.

Το πρόγραμμα της Τυλίσου μέχρι το τέλος

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα είναι πολύ πιθανόν όλα να κριθούν στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής. Το σίγουρο είναι ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, το αξίζουν αμφότερες.