Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Τεσσάρα” με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαμπροβαλάκη για τον Εργοτέλη!

Με χατ-τρικ Σαμπροβαλάκη τη νίκη ο Εργοτέλης

Επιστροφή στα τρίποντα για τον Εργοτέλη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 του Κεραυνού στο Μαρτινένγκο στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Σαμπροβαλάκης, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο δεκάλεπτο “άνοιξε” το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Σαμπροβαλάκη.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με την συμπλήρωση του μισάωρου έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.

Ο Εργοτέλης μπήκε με την ίδια ένταση και στην επανάληψη και έκανε τρία τα τέρματα του με τον Κορνάρο στο 60′ με προβολή μετά από κόρνερ.

Λίγο πριν το τέλος του ματς ο Σαμπροβαλάκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ με πλασέ μετά από απόκρουση του Αμπατζή και έτσι έγραψε το τελικό 4-0 για τον Εργοτέλη.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Μιράσι, Κορνάρος, Κρασανάκης, Μερκουλίδης, Τβαούρι, Κουτάντος, Σκούφος (90′ Διγενής), Σφακιανάκης (60′ Βασιλάκης), Σπανάκης (60′ Μαυροειδής), Ντίσα, Σαμπροβαλάκης (85′ Κατσούρρι)

Κεραυνός: Αμπατζής, Βασιλάκης, Λέλεκας, Μαυρογιαννάκης Δ. (60′ Δρακάκης), Τριαματάκης (46′ Ξημεράκης), Κωνσταντακώπουλος, Μαυρογιαννάκης Α., Χριστοδουλάκης (75′ Χρονάκης), Κεραλάκης (46′ Μαυροζαχαράκης), Κουγιός (46′ Κεραλάκης), Παπαδάκης