Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Πολυχρονάκης: «Έχουμε ζητήσει το γήπεδο της Δαμάστας να ονομαστεί «Αντώνης Παπαδάκης»»

Ο πρόεδρος του Α.Ο Δαμάστας, Γιώργος Πολυχρονάκης μίλησε για την φετινή σεζόν της ομάδας, τις Ακαδημίες του Candia/Δαμάστα και αναφέρθηκε στην επιθυμία που υπάρχει, το γήπεδο της ομάδας να μετονομαστεί σε «Αντώνης Παπαδάκης».

Διανύοντας την τέταρτη χρονιά του στην προεδρία της Δαμάστας, ο Γιώργος Πολυχρονάκης αναφέρεται στην φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο, ο οποίος ναι μεν έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, ωστόσο ο πρωταθλητισμός δεν αποτελεί αυτοσκοπός.

Ο ισχυρός άνδρας των “μπλε” εξέφρασε την χαρά του, για την καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, ενώ αποκάλυψε τις συντονισμένες κινήσεις που γίνονται, οι οποίες παρεμπιπτόντως βρίσκονται και στο τελικό στάδιο τους, ώστε το γήπεδο της Δαμάστας, να μετονομαστεί σε «Αντώνης Παπαδάκης».

Τέλος ο Γιώργος Πολυχρονάκης μίλησε και στο νέο του επαγγελματικό project, το εξελιγμένο και ανανεωμένο «Fifty» που ήρθε για να μείνει στο κέντρο του Ηρακλείου.

Για τη Δαμάστα και τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο: «Η ομάδα της Δαμάστας με τα χρόνια απέκτησε την δικιά της φιλοσοφία στο τοπικό ποδόσφαιρο, που νομίζω ότι είναι και η ομορφιά του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ανάδειξη μικρών ταλαντούχων παικτών, όμορφο περιβάλλον άθλησης (εγκαταστάσεις, ρουχισμός, μετακινήσεις κτλ). Ομάδα οικογένεια, με πρωταγωνιστικούς στόχους πάντα αλλά όχι πρωταθλητισμός όπως θέλουν κάποιοι. Έχουμε μια ομάδα η οποία πλέον θεωρώ ότι έχει εδραιωθεί στην Α1, έχει πολύ καλό ρόστερ με αρκετούς νέους παίχτες και ένα πολύ καλό προπονητή ο οποίος είναι γνωστής της κατηγορίας και του τοπικού ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο.»
Πολυχρονάκης για απώλεια Παπαδάκη στο athleticradio.gr: ""Έφυγε" ο ηγέτης μας" - Τοπικό - Athletic Radio 104,2
Η Δαμάστα φέτος συμπληρώνει 40 χρόνιας ιστορίας. Πως θα εορταστεί αυτό το γεγονός και τι στόχους έχετε βάλει με αφορμή την 40η επέτειο: «Είμαστε ένα μικρό σωματείο με μεγάλη ιστορία. Φέτος συμπληρώνουμε 40 χρόνια ανελλιπούς συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ με αποκορύφωμα την άνοδο μας στην Γ εθνική πριν δυο χρόνια. Σκοπός για εμάς φέτος είναι να τελειώσουν τα έργα στο γήπεδο μας με την αλλαγή του τάπητα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια μας ανανεωμένοι σε ένα χώρο ιστορικής σημασίας για την περιοχή και τους κατοίκους της Δαμάστας. Το γήπεδο έχουμε ζητήσει να ονομαστεί Γήπεδο Αντώνης Παπαδάκης, μιας και χάρη σε αυτόν αναδείχτηκαν και δημιουργήθηκαν αρκετές από τις υποδομές, τις οποίες χαίρονται τώρα οι νέοι μας ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν μια σειρά από εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού για τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 79 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Δαμάστας.» 
Στον Κρουσώνα η Δαμάστα με Πολυχρονάκη-Παπαδάκη - Φωνή Μαλεβιζίου
Για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Candia/Δαμάστα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην 4η χρόνια μου σαν πρόεδρος του ΑΟΔ, που έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την ακαδημία του Κάντια, η οποία ξεχωρίζει και κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια με μπροστάρη τον Χρήστο Καταρτζόγλου.»
Για το Fifty που μετρά λίγους μήνες λειτουργίας και έχει αγκαλιαστεί απ’ όλους στο κέντρο του Ηρακλείου: «Fifty μαγαζί σταθμός στην πόλη του Ηρακλείου, 13 χρόνια 50-50. Η συνέχεια και η εξέλιξη πολύ καλύτερη δυνατή ομάδα γιατί χωρίς καλή ομάδα δεν πας πουθενά, άψογη παροχή υπηρεσιών, ξεχωριστός τρόπος διασκέδασης φαγητού -ποτού με εξαιρετική ελληνική και μη μουσική. Ο κόσμος του Ηρακλείου το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους μιας και ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες παροχής στους πελάτες μας!»
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.