Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από τον παράδεισο στην… κόλαση και πάλι πίσω στο ματς της χρονιάς ο Εργοτέλης!

ΜΑΤΣΑΡΑ στο Μαρτινένγκο με τον Σαμπροβαλάκη να δίνει και πάλι την λύση για τον Εργοτέλη

Τι ΜΑΤΣΑΡΑ είδαμε στο Μαρτινένγκο!

Φοβερό παιχνίδι ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ασίτες με εννέα γκολ, δύο χατ-τρικ, μεγάλους πρωταγωνιστές και απίθανη επιστροφή των Ασιτών, που όμως δεν ήταν αρκετή.

Στην εκκίνηση του ματς με συνοπτικές διαδικασίες ο Εργοτέλης με ένα φανταστικό πρώτο δεκάλεπτο, έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, κόντρα στις Ασίτες που αφέθηκαν στις ορέξεις των γηπεδούχων, με τον βασικό τους τερματοφύλακα, Χαραλαμπάκη να αγωνίζεται στην επίθεση, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν στο ομολογουμένως παιχνίδι της χρονιάς, να επιστρέψουν στο 4-4, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κοτζαδάκη που πέτυχε χατ-τρικ.

Εκεί που όλα έδειχναν. λοιπόν, ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο ήρθε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Εργοτέλη και όχι μόνο σε αυτό το ματς, Σαμπροβαλάκης ολοκληρώνοντας και εκείνος χατ-τρικ να γράψει το τελικό 5-4 και να δώσει μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Δέκα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τον εορτάζοντα Γιώργο Σαμπροβαλάκη να βρει τον δρόμο προς τον δίχτυα, εκμεταλλευόμενος τον χώρο που του άφησαν οι αμυντικοί των Ασιτών για να πετύχει το 1-0 με σουτ από τα όρια της περιοχής, με ένα από τα γρηγορότερα τέρματα που έχουν σημειωθεί στην ιστορία της Α1 ΕΠΣΗ.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 1-0, ο Κουτάντος από αριστερά μέσα στην  περιοχή, έκανε το 2-0 με σουτ στο 3ο μόλις λεπτό.

Οι παίκτες του Μιχάλη Ξημεράκη δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Ντίσα με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 στο 7′ για να έρθει ο Σαμπροβαλάκης να γράψει το 4-0 στο 10′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Με το σκορ 4-0 στην πλάτη τους, οι Ασίτες κατάφεραν να αντιδράσουν και μείωσαν με πέναλτι του Κοτζαδάκη στο 20′ ενώ ο Γκεγκόλλι έκανε το 4-2 στιγμές αργότερα, για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε όπως το πρώτο, με γκολ αυτή τη φορά όμως, εκείνοι που το πέτυχαν ήταν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα, ο Κοτζαδάκης που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μείωσε σε 4-3 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση,

Η αντεπίθεση των Ασιτών, ωστόσο συνεχίστηκε και με τον Κοτζαδάκη να πετυχαίνει χατ-τρικ έκανε το 4-4 (!) στο 75′.

Παρ’ όλα αυτά ο Εργοτέλης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με ένα ακόμη χατ-τρικ του Σαμπροβαλάκη την φετινή σεζόν έκανε το 5-4 στο 89′ και ήταν εκείνος τελικά που πανηγύρισε το τρίποντο!

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Μιράσι, Κρασανάκης, Αλεξανδράκης, Χότζα, Μερκουλίδης, Σφακιανάκης, Σκούφος, Κουτάντος, Ντίσα, Βασιλάκης, Σαμπροβαλάκης

Ασίτες: Φουντουλάκης, Κάββαλος, Λαμπράκης, Λιανδράκης, Σταματάκης, Κοτζαδάκης, Λαδιανός, Κοπιδάκης, Γκεγκόλλι, Ρουμπάκης Ε., Χαραλαμπάκης