Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοχός: «Ο πρόεδρος της Φαιστού προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό»

Ο Μοχός με ανακοίνωση του θέλησε να συγχαρεί τον πρόεδρο της Φαιστού Δημήτρη Παπαδάκη αλλά και την Διοίκηση της ομάδας των Βόρρων για την φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας.

Μπορεί να έπαιξαν ντέρμπι κορυφής μεταξύ τους Φαιστός και Μοχός για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο οι Διοικήσεις των δυο ομάδων φαίνεται ότι διατήρησαν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, με τον φιλοξενούμενο Μοχό να εκθειάζει την συμπεριφορά των αντιπάλων αλλά και την φιλοξενία!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μοχού:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Μοχού νιώθει έντονα την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά ευχαριστήρια στον πρόεδρο της ομάδας της Φαιστού, Δημήτρη Παπαδάκη, ο οποίος προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Φαιστού για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας στο πρόσφατα μεταξύ μας παιχνίδι. Τα περαστικά μας και τις καλύτερες ευχές στο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Φαιστού Ντόκο και γρήγορη ανάρρωση. Ευχόμαστε στην Φαιστό να πετύχει τον αγωνιστικό στόχο που έχει θέσει. Τέλος ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε»