Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργοτέλης: Πάει για 5 Ιουνίου η κρίσιμη γενική συνέλευση και βλέπουμε…

Σε ένα κρίσιμο διοικητικό σταυροδρόμι βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης το τελευταίο διάστημα και λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση που θα αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα που θα τρέξει το σωματείο για τα επόμενα χρόνια. 

Μια γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Μαϊου όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα διεξαχθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά θα μετατεθεί όπως αρχικά προβλέπονταν από την ανακοίνωση για την Δευτέρα 5 Ιουνίου αφού τούτη την ώρα δεν διαφαίνεται μια ξεκάθαρη διοικητική πρόταση για να αναλάβει το σωματείο την επόμενη ημέρα στη μετά Στειακάκη εποχή.

Ο ίδιος ο κ. Στειακάκης παρά τις πιέσεις που φαίνεται να έχει δεχθεί έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές την αποχώρηση του από την προεδρία και δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή στάσης σε αυτό το θέμα.

Μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών με τις διαδυκτιακές παραγοντικές κόντρες παλιών και νέων παραγόντων να παίρνουν και να δίνουν αλλά να μην προσφέρουν επί της ουσίας βοήθεια στην λύση που αναζητά ο Εργοτέλης διοικητικά στο Μαρτινέγκο αναζητούν ανασύνταξη παραγοντικών δυνάμεων προκειμένου να βρεθεί το καλύτερο διοικητικό σχήμα για τα επόμενα χρόνια που θα τρέξει την ομάδα.

Και σημασία σε αυτό δεν θα έχει ο επικεφαλής που θα διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου αλλά και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα.

Φως στον ορίζοντα αυτή την στιγμή στα διοικητικά του Εργοτέλη φαίνεται να μην υπάρχει και για αυτό μετατίθεται η γενική συνέλευση για λίγες ημέρες χωρίς να αποκλείεται μια εκ νέου μετάθεση της μέχρι να βρεθεί λύση στο θολό διοικητικό τοπίο που υπάρχει αυτή την στιγμή στον Εργοτέλη.

Πέραν του Σταύρου Περακάκη ουδείς άλλος έχει εκφράσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής επίσημα η ανεπίσημα για να αναλάβει την προεδρία του Εργοτέλη αλλά ουδείς επίσης μπορεί και να αποκλείσει έστω και την τελευταία στιγμή την ενεργοποίηση κάποιων παλιών παραγόντων προκειμένου να συσταθεί ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.

Οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις πάντως συνεχίζονται και οι επόμενες ημέρες θα αναδείξουν αν βρεθεί η κατάλληλη λύση.