Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Δαμιανάκης: «Όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται από εμάς και μόνο – Πρέπει να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μπάμπη Δαμιανάκη ενόψει της πρεμιέρας του ΠΟΑ με τον Γρανίτη στα Χανιά μέσα από το Primesport.gr. 

Την πρεμιέρα του στα μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ, αναμένεται να πραγματοποιήσει την Κυριακή το απόγευμα στα Χανιά, απέναντι στον Γρανίτη ο ΠΟΑ.

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης μιλώντας στο Primesport.gr δήλωσε πως όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται αποκλειστικά από την απόδοση της ομάδας του, ενώ για τον προσεχή αντίπαλο των “πρασίνων”  Γρανίτη, ανάφερε πως διαθέτει ένα σύνολο με ποιότητα και εμπειρία.

Ο ικανός στόπερ της ομάδας του Ατσαλένιου, φρόντισε να υπενθυμίσει πως στόχος όλων, είναι ο ΠΟΑ να βρεθεί ξανά στις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρέπει να κρατήσουμε την σταθερότητα και την σοβαρότητα που βγάλαμε σέ όλο τον δεύτερο γύρο στην απόδοση μας. Είναι παιχνίδια τα οποία δεν έχεις περιθώριο για λάθος ο πιο έτοιμος και αποτελεσματικός είναι αυτός που θα έχει πλεονεκτήματα σε αυτά τα παιχνίδια. Εμείς από την δικιά μας την πλευρά έχουμε δουλέψει αυτόν τον καιρό και είμαστε έτοιμοι με της οδηγίες τού προπονητή να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στα Χανιά. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και εμπειρία αλλά όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται από εμάς και μόνο. Το πρώτο βήμα έγινε να τερματίσει πρώτη η ομάδα στο πρωτάθλημα τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε το ίδιο και στα μπαράζ μαζί με τον κόσμο μας πού μας στηρίζει και όλη την διοίκηση πού είναι όλη την χρόνια δίπλα μας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος. Πρέπει να πάμε την ομάδα εκεί πού τής αξίζει»