Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A. Ριέρα σε άπταιστα Ελληνικά: “Ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου” (Video)

Μιλώντας άπταιστα Ελληνικά ο Άντριαν Ριέρα έφτασε την Δευτέρα το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου αύριο να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα. 

Στο αεροδρόμιο από πλευράς ΠΑΕ ΟΦΗ τον περίμενε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Μανώλης Βογιατζάκης με τον Ριέρα να δηλώνει ότι ήρθε στον ΟΦΗ για να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του και να αποκαλύπτει πως και πριν από 2 χρόνια είχε φτάσει κοντά στο να φορέσει την φανέλα της κρητικής ομάδας αλλά τότε η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άντριαν Ριέρα από το αεροδρόμιο: 

Στην πρώτη του τοποθέτηση το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ τόνισε: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω με την ομάδα προετοιμασία. Η Κρήτη και ο κόσμος του ΟΦΗ μου αρέσουν πολύ.”

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του και οι φιλοδοξίες του για τον ΟΦΗ: 

“Πρέπει να δώσω πολλά πράγματα στον ΟΦΗ. , έπαιξα αρκετά χρόνια στον Αστέρα αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, και νομίζω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στον ΟΦΗ.”

Για το τι ήταν αυτό που το έκανε να πει ναι στην πρόταση του ΟΦΗ: 

“Μου άρεσε από τον πρώτο χρόνο που ήρθα εδώ πως έπαιζε ο ΟΦΗ και πως κυκλοφορούσε την μπάλα και πριν από 2 χρόνια ήθελα πάλι να έρθω στον ΟΦΗ αλλά δεν μπορούσα. Τώρα είμαι εδώ είμαι χαρούμενος, και ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλή μπάλα”.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο του Primesport.gr που βρέθηκε στην άφιξη του Ισπανού μεσοεπιθετικού: