Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το δείπνο της Περιφέρειας Κρήτης στην Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ στο «The Fifty» (photos)

Η Περιφέρεια Κρήτης έκανε το τραπέζι στην Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ πριν από τον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων κόντρα στην ΕΠΣ Πέλλας. 

Η δεξίωση έγινε στο «The Fifty» που είναι ιδιοκτησίας του προέδρου της Δαμάστας Γιώργου Πολυχρονάκη. Το παρόν έδωσαν οι Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και οι αντιπεριφέρειαρχες Ηρακλείου και αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης και Γιώργος Πιτσούλης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Δεξίωση της Περιφέρειας Κρήτης προς τιμήν της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ και της διοίκησης της ΕΠΣΗ λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό! Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την αμέριστη στήριξη και διαχρονική συμπαράσταση στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου! Ευχαριστούμε τους αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη και αθλητισμού κ. Γιώργο Πιτσούλη που είναι πάντα δίπλα στην ΕΠΣΗ και στον αθλητισμό! Οι παίκτες και το team της Μικτής ΕΠΣΗ ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Αρναουτάκη, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιστρέψουν με την κούπα στο Ηράκλειο!!

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PRIMESPORT.GR