Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών Γ’ Εθνικής: Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα στην Μυτιλήνη ο Γιούχτας

Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι να επιστρέψει στις νίκες στην Μυτιλήνη ο Γιούχτας

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής και ο Γιούχτας έχει καταφέρει να συλλέξει τέσσερις βαθμούς μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια που έδωσε καθώς είχε και το ρεπό του την 2η αγωνιστική.

Αυτή η συγκομιδή τον έχει φέρει στην 4η θέση σε ισοβαθμία βέβαια με την 3η καθώς όλα είναι ακόμη ρευστά στα  μπαράζ με τις ομάδες να βρίσκονται δίπλα δίπλα.

Η ομάδα των Αρχανών στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Καμπανιακό σε ένα μίνι πρωτάθλημα, που ούτως η άλλως οι έδρες αποδεικνύονται κομβικές μέχρι στιγμής καθώς δεν έχουμε δει εκτός έδρας νίκη.

Στο τελευταίο χρονικά ο Γιούχτας ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας με σκορ 1-1 και πάει στην Μυτιλήνη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει πάνω από τον Αιολικό στην βαθμολογία και εντός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στην sl2.

Από την άλλη ο Αιολικός γνώρισε νέα εκτός έδρας ήττα από την Κοζάνη στο τελευταίο του χρονικά παιχνίδι με σκορ 2-0 και είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οπότε καταλαβαίνετε ότι για αυτόν είναι επιτακτική η ανάγκη για την επιστροφή στις νίκες και το δύο στα δύο στην έδρα του μετά την νίκη την δεύτερη αγωνιστική με τον Καμπανιακό.