Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στις 17:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Ασαργιωτάκη

Σήμερα το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία του πρόεδρου του Πόρου

Ο Πόρος γνωστοποίησε ότι σήμερα, Τετάρτη (7/6) στις 17:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Ασαργιωτάκη.

Η σορός του ισχυρού άνδρα του Πόρου θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 16:00, ενώ η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Αντί για στεφάνια η οικογένεια του Γιάννη Ασαργιωτάκη διάλεξε να κατατεθούν χρήματα στο Σύλλογο στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο “Ευ ζω με τον καρκίνο ή στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Πόρου ενημερώνει ότι η εξόδιος ακολουθία του προέδρου μας Γιάννη Ασσαργιωτάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο. Η σορός του προέδρου μας θα βρίσκεται από τις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό. Η ταφή του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Η οικογένεια του εκλιπόντος επέλεξε αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο Σύλλογο στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο “Ευ ζω με τον καρκίνο” ή στο Πνευματικο Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου.