Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ρ.Ε.Α ο Ν. Κυριακόπουλος

Mετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν  στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής γυναικών ο Νίκος Κυριακόπουλος ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία του με την Ρ.Ε.Α και για την επόμενη σεζόν. 
 
Aναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ρ.Ε.Α αναφέρει: 
 
“Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κυριακόπουλο.
 
Ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της Women’s Football League για φέτος, δεν θα μπορούσε παρά να παραμείνει στο «σπίτι» του. Ο Νίκος Κυριακόπουλος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας, με την εργατικότητα και την στοχοπροσήλωση να τον χαρακτηρίζουν. Δημιούργησε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο με ποδοσφαιρική ταυτότητα, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Επιστέγασμα όλων των προσπαθειών ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ελλάδα.
 
Ο ΑΟ ΡΕΑ ευχαριστεί τον Νίκο Κυριακόπουλο για την άψογη συνεργασία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, με βασικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου Γυναικών γενικότερα.
 
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ»
 
Για την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα σεζόν μίλησε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρ.Ε.Α., Νίκος Κυριακόπουλος, αναφέροντας αρχικά: «Έχουμε ξεκινήσει ένα πλάνο και έναν σχεδιασμό από την πρώτη στιγμή και την ίδρυση της ομάδας. Θεωρούμε δεδομένο, χωρίς να είναι, πως πρέπει να φέρουμε εις πέρας αυτό που είχαμε στοχεύσει εξαρχής και να το υλοποιήσουμε. Δουλεύουμε όλοι σαν ομάδα σε όλα τα τμήματα και τα επίπεδα, προσφέροντας ο καθένας από τον τομέα του. Πέρα από τον ρόλο κα το κομμάτι που μου αναλογεί, έχουμε ζήσει πολλά έντονα συναισθήματα από την αρχή μέχρι και σήμερα. Είμαστε κάτι παραπάνω από ομάδα και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό, βλέποντας την οικογένεια μας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο με ανθρώπους που έχουμε κοινό όραμα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να είσαι μέλος αυτής της ομάδας».
 
Αναφορικά με τα περσινά πεπραγμένα και την σπουδαία επιτυχία της 3ης θέσης στην Ελλάδα, τόνισε: «Σίγουρα το να πούμε ότι την οδήγησα μόνος μου δεν είναι η πραγματικότητα. Ακόμα και στο τεχνικό κομμάτι ξεκινήσαμε δύο άνθρωποι, εγώ και ο Αντώνης Πλατής και στη συνέχεια προστέθηκε ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης, ο οποίος βοήθησε επίσης τα μέγιστα. Σε συνδυασμό με το διοικητικό κομμάτι και την προσπάθεια των κοριτσιών, μπορούμε να πούμε ότι η περσινή μας επιτυχία ήταν αποτέλεσμα μίας συλλογικής προσπάθειας».
 
Επίσης, σημείωσε τον στόχο της επόμενης χρονιάς, υπογραμμίζοντας: «Ο στόχος μας εξαρχής είναι πολύ συγκεκριμένος από τη δημιουργία της ομάδας. Και εστιάζουμε περισσότερο ακόμη στη διαδικασία και στην απόδοση παρά στο αποτέλεσμα. Αυτό που μπορούμε να πούμε για του χρόνου είναι ότι θέλουμε πολύ να έχουμε δομές σαν ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αν μιλήσουμε για το κομμάτι που μου αναλογεί, το αγωνιστικό, θέλουμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από την προηγούμενη σεζόν. Να είμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι. Το πόσο ψηλά μπορεί να μας πάει αυτό, δεν μπορούμε να το προκαθορίσουμε».