Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kαι όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ν. Μουστάκης έρχεται σε ομάδα της Κρήτης

Ο Νίκος Μουστάκης αποτελεί την τελευταία χρονικά μεταγραφή για την ομάδα του ΑΟΑΝ όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 33χρονος δεξιός μπακ κατεβαίνει στην Κρήτη για να παίξει μπάλα. 

Πριν 8,5 χρόνια ο 25χρονος τότε Νίκος Μουστάκης που θεωρούταν ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ της Β΄Εθνικής έπαιζε στον Φωκικό και αποδέχθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου την πρόταση του Νίκου Αναστόπουλου και του ΟΦΗ προκειμένου να έρθει στην κρητική ομάδα που τότε αντιμετώπιζε πολλά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα εκείνη την εποχή και είχε μείνει με 13 παίκτες στο ρόστερ της.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε ένα ποδοσφαιρικό παιδομάζωμα από νεαρούς κυρίως Έλληνες παίκτες τότε τον χειμώνα του 2015 και ο Μουστάκης ήταν ένας από αυτούς τους παίκτες. Ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είχε αποκτήσει τον χειμώνα του 2015 δεν κατάφεραν ποτέ να φορέσουν τελικά την φανέλα της κρητικής ομάδας λόγω της άρνησης της ΕΠΟ να εκδώσει τα δελτία τους με την γνωστή κατάληξη στη συνέχεια της σεζόν και την απόφαση του ΟΦΗ να αποσυρθεί η ομάδα από την Super League και να ξεκινήσει από το μηδέν από την Γ΄Εθνική.