Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ψάχνεται και στη Λατινική Αμερική για τον κεντρικό χαφ

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ αναζητά ένα ποιοτικό μέσο όπου θα μπορεί να παίξει στις θέσεις 6 και 8 για να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για το καλοκαίρι. 

Το νεότερο που προκύπτει από αυτό το μέτωπο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Primesport.gr είναι ότι ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει στρέψει τις κεραίες του προς συγκεκριμένη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχοντας εντοπίσει μια συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της κρητικής ομάδας και θεωρούν ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ στρέφεται σε μια αγορά όπου όσες φορές έχει ψωνίσει τα τελευταία χρόνια έχει βγει κερδισμένος αν πάρουμε για παράδειγμα τις περιπτώσεις Νέιρα, Μεγιάδο και Γκαγιέγος.

Η λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του ΟΦΗ δεν περιορίζεται βέβαια μόνο στη Λατινική Αμερική αλλά επι του παρόντος σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr έχει στραφεί εκεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων της κρητικής ομάδας που θέλουν να κάνουν μια ηχηρή αλλά και ουσιαστική μεταγραφή για τη μεσαία γραμμή της ομάδας μέχρι το τέλος Ιουλίου.