Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία φωτογραφία – 2 παίκτες – 200 κιλά μπάλα!

Τι να πρωτογράψεις για αυτές τις δυο ποδοσφαιρικές φιγούρες, με τις οποίες έχουμε μεγαλώσει στα Ελληνικά γήπεδα. Από την μία πλευρά ο δικός μας Μιχάλης Φραγκουλάκης και από την άλλη ο Ντενίζ Μπαϊκαρά!

Η καριέρα και των δυο αυτών ποδοσφαιριστών είναι τεράστια. Έχουν βρεθεί αντίπαλοι για πολλά χρόνια στα σαλόνια της Super League 1. O Φραγκουλάκης ως παίκτης των Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ και ο Μπαϊκαρά ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, του Πανσερραϊκού του Παναιτωλικού και του Πανθρακικού.

Το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν μετά από αρκετά χρόνια ξανά αντίπαλοι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, στο Γάζι, όπου ο Αλμυρός του «Φράγκι» επικράτησε με σκορ 3-1 του Πανθρακικού και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δυο ποδοσφαιριστές που έχουν μαζί πάνω από 600 επαγγελματικές εμφανίσεις (203 ο Φραγκουλάκης – 491 ο Μπαϊκαρά).

Πέρα από το γεγονός ότι τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Primesport.gr, τι και αν έχει φτάσει ο ένας 39 ετών (Φραγκουλάκης) και ο άλλος 38 (Μπαϊκαρά) πρόσφεραν απλόχερα την δική τους λάμψη χθες το απόγευμα στο Γάζι, κοσμώντας με την παρουσία τους και την εμφάνιση τους το παιχνίδι Αλμυρός – Πανθρακικός!