Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλική “πεντάρα” για τον Ερμή Ζωνιανών κόντρα στον ΠΑΟΚρουσώνα!

Πέρασε “αέρα” από τον Κρουσώνα στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του ο Ερμής Ζωνιανών

Φιλική επικράτηση με σκορ 1-5 για τον Ερμή Ζωνιανών στο πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚρουσώνα στον Κρουσώνα στη… σκιά του θανάτου του Βαγγέλη Κάββαλου για τον οποίο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Το πρώτο γκολ του φιλικού σημειώθηκε με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο ματς και ήταν για τον ΠΑΟΚρουσώνα με τον Λυδάκη μετά από κεφαλιά πάσα του Σημαιάκη.

Η απάντηση για την ομάδα του Ερμή ήταν άμεση καθώς στο 20′ ο Λίτσκας από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε και την ανατροπή για την ομάδα των Ζωνιανών στο 40′, με το 1-2 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Ερμής έκανε τρία τα τέρματα του με τον Φαν Φορτ, με το 1-4 να γίνεται στο 75′ από τον Κωστάκη και το τελικό 1-5 και πάλι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή δέκα λεπτά πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚρουσώνα: Κορνηλάκης, Σαριδακης, Σημαιάκης, Σηφάκης, Μαυροειδής, Κουκούλης, Παπαδιός, Μανουσάκης, Λυδάκης, Σεραφειμιδης, Στρατάκης

Έπαιξαν και οι: Σταυρακάκης Μ., Πυργιανάκης, Γιανναδάκης, Φάμπι, Τζουβάρας, Βαμβουκάκης, Σταυρακάκης Ε.

Ερμής Ζωνιανών: Ζάχος, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Τουρνάκης, Ξηρός, Κεφαλούκος, Κουκούλης, Βιτώρος, Λίτσκας

Έπαιξαν και οι: Δερμιτζάκης, Παρασύρης Γ., Τσιντάρης, Κόρτσαμ, Τσαμανδιώτης, Γκελοσάνι, Σκουτέλης, Κωστάκης, Χριστοδούλου, Σαρρής, Αριστεινίδης, Φαν Φορτ, Κάββαλος Θ.