Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκπληκτικό ημίωρο και νίκη με 2-1 για τον Αλμυρό κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών

Στην Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, «πρόβα τζενεράλε» τους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, Αλμυρός και Ερμής Ζωνιανών, αναμετρήθηκαν σε φιλικό επίπεδο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-1.

Εξαιρετικό πρώτο μέρος του αγώνα με τις δύο ομάδες να βρίσκουν γκολ και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Χαντί ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 5ο λεπτό για τον Αλμυρό, όμως ο Ερμής ισοφάρισε άμεσα με την κεφαλιά του Λίτσκα στο 9′.

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κοιλιάρα να υποδέχεται την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Παπαδομιχελάκη και να «κρεμάει» τον Χρήστου για το 2-1 στο 24′.

Η συνέχεια του παιχνιδιού, βρήκε τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους χώρους για να επιτεθούν όμως χωρίς την αποτελεσματικότητα που είχαν νωρίτερα και έτσι το 2-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι να έχει τον ρυθμό του δευτέρου, με τις δύο ομάδες να έχουν στο μυαλό τους και την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα. Ο Αλμυρός μετά την τελευταία εξέλιξη έχει ν’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών υποδέχεται στο ντέρμπι Ρεθύμνου την Επισκοπή.

Αλμυρός (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Παπαδομιχελάκης Γιαλουσης, Κοντογιάννης Πατινιώτης Κοιλιάρας, Κουτάντος, Πιερτζιάκομι, Ρέγιες, Χαντί, Νικολακάκης.  Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Γκόγκος, Τζαγκαράκης, Παρασκάκης, Κοκολογιαννάκης, Ξενοκτιστάκης, Πακιουφάκης, Ενγκουέμ, Βουϊδάσκης, Τουργαϊδης. 
 
Ερμής Ζωνιανών (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ζερβός, Γεμιστός, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Ξηρός, Πλιάτσικας, Γκελοσάνι, Σκουτέλης, Λίτσκας, Κεφαλούκος. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κασαπάκης, Βιτώρος, Αριστεινίδης, Τσιντάρης, Παρασύρης, Χασουράκης, Κωστάκης, Θ. Κάββαλος.