Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ’ Εθνική – 4ος Όμιλος: Δοκιμασίες εντός και εκτός έδρας για τους κρητικούς με το… μυαλό στην εμβόλιμη

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος) συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική, με τρεις από τις κρητικές ομάδες να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Δυνατά έχει εκκινήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, με την μία συγκίνηση να διαδέχεται την άλλη και δύο μόλις ομάδες έχουν κατορθώσει να κάνουν το 2/2 μέχρι στιγμής.

Χαϊδάρι και Άρης Πετρούπολης έχουν το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής, με τους τελευταίους μάλιστα να αντιμετωπίζουν στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής τον Πανιώνιο εντός έδρας. Δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας τίθενται αντιμέτωπες, στο ντέρμπι των Αθηνών.

Από εκεί και πέρα θέλοντας να επαναλάβει την επιτυχία της Αγ. Παρασκευής και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ο ΠΟΑ φιλοξενείται στην έδρα του Ηλυσιακού, ενώ ο Αλμυρός έχοντας πάρει την πρώτη του νίκη εντός Γαζίου, φιλοδοξεί σε μία ακόμη, εκτός έδρας με τον Ελλοπιακό.

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή της Επισκοπής μακριά από το Ρέθυμνο απέναντι στον Εθνικό, την ίδια ώρα που ΑΟΑΝ και Ερμής Ζωνιανών θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα κόντρα σε Φωστήρα και Περαμαϊκό αντίστοιχα.

Άπαντες θα έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να κρατήσουν δυνάμεις, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και η εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την επόμενη Τετάρτη (4/10).

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της εμβόλιμης 1ης αγωνιστικής