Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Μοιρασιά” με γκολ στο Ατσαλένιο για Κεραυνό & Γαρίπα

Ισοπαλία με τέρματα στο ματς του Ατσαλένιου

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό Κεραυνός και Γαρίπα στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Μπορεί ο Κεραυνός να βρήκε πρώτο το γκολ με τον Ανδρεανίδη στο 72′, όμως η Γαρίπα απάντησε άμεσα, στο 75′ με τον Βασιλάκη από την άσπρη βούλα, και έτσι το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα για τον Κεραυνό στο φετινό πρωτάθλημα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Κεραυνό και μάλιστα διπλή όταν μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Ανδρεανίδη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά το πλασέ του Κοκαράκη απέκρουσε αμυντικός λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την επόμενη φάση να σημειώνεται στο 39′ και πάλι για τους γηπεδούχους με τον Μαυρογιαννάκη να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 58′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χριστοδουλάκη για πρώτη φορά, που είχε περάσει ως αλλαγή, με το σουτ που δοκίμασε να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Κασαπάκη.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού είχαμε μία ακόμη απειλή με τον Σεραφειμίδη να εκτελεί το φάουλ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Τελικό το 1-0 για τον Κεραυνό ήρθε στο 72′ με τον Ανδρεανίδη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καλλέργη!

Η απάντηση για την Γαρίπα δεν άργησε όμως να έρθει καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Προβατάς υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο ανέλαβε ο Βασιλάκης και έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους φιλοξενούμενους!

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και έψαξαν εκ νέου το προβάδισμα, όμως το φάουλ του Μαυρογιαννάκη στο 80′ κατέληξε στο δοκάρι!

Λίγο πριν το τέλος ο Βελήξογλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Γαρίπα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Ανδρεανίδης, Κοκαράκης (70′ Προβατάς), Κουμάκης, Μαυροζαχαράκης, Δρακάκης, Καλογιάννακης Σ. (55′ Χριστοδουλάκης), Καλογιαννάκης Φ., Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Κωστάκης

Γαρίπα: Κασαπάκης, Βελίξογλου, Καράλης, Μυζίρι, Νικηφόρος, Βασιλάκης, Γιαπιτζάκης, Ζέρο, Γαλανάκης, Καστρινάκης (46′ Σεραφειμίδης), Παπαδάκης