Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ισοφάρισε το περσινό ρεκόρ εντός έδρας από την 7η αγωνιστική

Αν για κάτι έχει να υπερηφανεύεται φέτος ο ΟΦΗ πέρα από την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα είναι και η αξιοπήση της έδρας του κάτι που πέρυσι αποτέλεσε αχίλλειο πτέρνα της ομάδας του Βάλντας Νταμπράουσκας. 

Πέρυσι ο ΟΦΗ ήταν η χαρά του κάθε φιλοξενούμενου εξού και το γεγονός ότι σημείωσε μόλις 3 νίκες στα 17 παιχνίδια που έδωσε συνολικά στην κανονική περίοδο και στα πλέί άουτ μετρώντας επίσης 7 ισοπαλίες και 7 ήττες. Με αυτό τον απολογισμό ο ΟΦΗ κατέκτησε πέρυσι στο Γεντί Κουλέ μόλις 16 πόντους.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο ΟΦΗ σε 4 ματς μέχρι στιγμής στο γήπεδο του έχει απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία που θα μπορούσαν και αυτοί να ήταν νίκη αν είχε την τύχη με το μέρος του. Και τι νίκες καθώς έχει κερδίσει κατά σειρά Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ομάδες δηλαδή που πέρυσι στα ίδια παιχνίδια απέσπασε μόλις 1 πόντο , ενώ τώρα 9.

Συνολικά ο ΟΦΗ σε 4 ματς στο Γεντί Κουλέ  έχει κατακτήσει 10 από τους 12 πόντους του στο πρωτάθλημα και χρειάζεται μόλις 7 βαθμούς για να σπάσει το περσινό ρεκόρ κάτι που δεν αποκλείεται και να γίνει πριν το τέλος του πρώτου γύρου όπου έχει να αντιμετωπίσει ακόμα εντός έδρας κατά σειρά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα ,και τον Βόλο.

Την ίδια ώρα εκτός έδρας τα πράγματα δεν πάνε το ίδιο καλά καθώς σε 3 παιχνίδια ο ΟΦΗ έχει 2 ισοπαλίες με Λαμία και Παναιτωλικό και μια ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης που είναι και η μοναδική του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.