Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θα πάει αναγκαστικά με νέα πρόσωπα με τον ΠΑΣ Γιάννινα , θα αλλάξει και το σύστημα ;

Με δεδομένες τις πέντε πλέον απουσίες (Αμπάντα, Τοράλ, Μπάκιτς, Γκλάζερ, Καρώ) για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα κουκιά για την αποστολή κυρίως να είναι μετρημένα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι περισσότερο εξ΄ανάγκης θα δούμε κάποια νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ΟΦΗ απέναντι στην Ηπειρωτική ομάδα. 

Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι αν πέρα από τις αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα δούμε και αλλαγή σχηματισμού με τον Νταμπράουσκας να αφήνει την διάταξη με 3 στόπερ και παίξει πιο ορθολογικά ειδικά εντός έδρας.

Λαμπρόπουλος και Λάρσον είναι πολύ πιθανόν να τους δούμε στο αρχικό σχήμα ενώ δεδομένα θα παίξει για δεύτερο συνεχόμενο ματς βασικός ο Ριέρα ελλείψει βέβαια και πολλών λύσεων στη θέση 10 από την στιγμή που δεν είναι διαθέσιμοι Μπάκιτς και Τοράλ. Επίσης στην επίθεση δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Φελίπε στην ενδεκάδα αντί του Ντίκο που δεν έχει ανταποκριθεί καλά στα τελευταία ματς.

Το αν χρησιμοποιηθούν από την αρχή Νέιρα η Μοσκέρα που είναι και η μεγάλη απορία και του κόσμου του ΟΦΗ είναι κάτι που θα φανεί το Σάββατο. Αν γίνει τότε θα είναι και ένα mea culpa του Λιθουανού τεχνικού στους δύο παίκτες που δεδομένα έχουν αδικηθεί από το χρόνο συμμετοχής τους βάσει της ποιότητας που διαθέτουν.