Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φεύγει από την Εθνική μετά το ματς με τη Γαλλία ο Πογέτ

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει από χθες (13/11) με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, μετά τη δήλωσή του για τον απλήρωτο επί οκτώ μήνες συνεργάτη του, πήρε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ», ο κ. Αντωνίου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κανείς δεν θα κρατήσει τον κ. Πογιέτ αν έχει βάλει στόχο να φύγει», ενώ αποκάλυψε ότι ήδη «κάποιοι δείχνουν ενδιαφέρον για τη θέση του»! Εξέφρασε, ωστόσο, την προσωπική του άποψη για το ζήτημα, σημειώνοντας πως θα ήταν «για το συμφέρον της Εθνικής» να παραμείνει στον πάγκο της ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Για την ώρα, πάντως, από την πλευρά της ομοσπονδίας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον για την ώρα, επαναλαμβάνουμε. Θυμίζουμε, υπάρχει ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο, που είχε υπογράψει ο Πογέτ, και τον θέλει να ανανεώνει αυτόματα το συμβόλαιό του σε περίπτωση πρόκρισης στα μπαράζ του Nations League (κάτι που επετεύχθη). Αντίθετα, δεν υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματη ανανέωση εφόσον η Εθνική περάσει στα τελικά.

Σε κάθε περίπτωση, στη σχέση του Πογέτ με την ΕΠΟ μοιάζει να έχει ραγίσει το γυαλί και το ενδιαφέρον τώρα είναι, σε πρώτη φάση, αν η «γαλανόλευκη» θα πάει με τον Λατινοαμερικανό στα κρίσιμα παιχνίδια του Μαρτίου ή με άλλον. Ήδη, πάντως, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, «κάποιοι δείχνουν ενδιαφέρον για τη θέση του».

Πηγή: sport-fm.gr