Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Άλωσε” τα Ζωνιανά ο ΠΟΑ!

Πέρασε με καθαρό σκορ από τα Ζωνιανά ο ΠΟΑ

Μεγάλο διπλό για τον ΠΟΑ στα Ζωνιανά κόντρα στον τοπικό Ερμή με σκορ 0-2!

Η ομάδα του Ατσαλένιου με σκόρερς τους Καϊμακαμούδη και Γιακουμάκη πέρασε από την έδρα του Ερμή πανηγυρίζοντας ένα πολύ μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν από την πλευρά τους να βρουν κάποιο τέρμα και έτσι έμειναν μακριά από κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο Κρητικό ντέρμπι της αγωνισιτκής.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά χωρίς κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 20′ είδαμε την πρώτη αξιόλογη τελική στο ματς και την για τον Ερμή Ζωνιανών μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια και σουτ του Ζερβού από τα δεξιά εντός περιοχής με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ΠΟΑ να απειλήσει πρώτη φορά και δεν έμεινε στην απειλή καθώς άνοιξε το σκορ!

Ο Δαμιανάκης έβγαλε τον Καϊμακαμούδη σε θέση τετ-α-τετ και εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Χρήστου για το 0-1 του ΠΟΑ!

Στο 32′ ο ΠΟΑ “άγγιξε” το δεύτερο τέρμα όταν ο Καϊμακαμούδης βρήκε τον Νύκταρη εντός περιοχής, εκείνος από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ με τον Χρήστου να του λέει “όχι” αποσοβώντας τον κίνδυνο με τα πόδια!

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους με το 0-1 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο 49′ ο Ερμής Ζωνιανών “άγγιξε” την ισοφάριση με το σουτ του Κεφαλούκου που απέκρουσε ο Καβουσάκης και στην επαναφορά μία νέα προσπάθεια κατέληξε άουτ!

Στο 57′ ο ΠΟΑ απείλησε με μια σέντρα-σουτ του Νύκταρη, που έδιωξε σε κόρνερ ο Χρήστου!

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κουκούλης έπιασε μία κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ για τους γηπεδούχους.

Στο 69′ ο Ψαράς έβγαλε μία σέντρα με αποδέκτη τον Γιακουμάκη, ο οποίος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΟΑ έφυγε στην κόντρα με τον Καϊμακαμούδη να στέλνει στον Γιακουμάκη, ο οποίος πέρασε και τον Χρήστου και σε κενή εστία έγραψε το 0-2!

Στο 78′ ο Ξηρός σούταρε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνάει έξω.

Η τελευταία μεγάλη φάση του ματς άνηκε στον Ερμή με τον Λίτσκα να περνάει μέχρι και τον Καβουσάκη αλλά από πολύ πλάγια θέση να στέλνει την μπάλα παράλληλα από την εστία και να μην καταφέρνει να μειώσεις στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα το 0-2 να μείνει μέχρι το τέλος και τον ΠΟΑ να πανηγυρίζει ένα μεγάλο διπλό!

Συνθέσεις:

Ερμής Ζωνιανών: Χρήστου, Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Ξηρός, Σκουτέλης (58′ Κουκούλης), Ρουμπάκης, Λίτσκας, Κεφαλούκος, Βιτώρος, Αυγουστάκης

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Ψαράς, Λουμπάκης, Δαμιανάκης (42′ λ.τρ. Ανδριανίδης), Χατζηανδρέου, Καϊμακαμούδης, Σφυρογιαννάκης (63′ Γιακουμάκης), Νύκταρης, Βοργιάς (86′ Νάτος), Κασωτάκης, Ικεότσα