Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Ασήμι έφερε τα… πάνω κάτω και παρέμεινε στην κορυφή!

Φοβερή ανατροπή από το Ασήμι και μεγάλη νίκη στην έδρα της Αγίας Βαρβάρας

Μπορεί η Αγία Βαρβάρα να προηγήθηκε με σκορ 2-0, όμως το Ασήμι όχι μόνο αντέδρασε αλλά κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό με σκορ 2-3 στο ντέρμπι της αγωνιστικής παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ξαγοραράκης, Ρεμούνδος και Πρίφτη, ενώ για την Αγία Βαρβάρα είχαν σκοράρει οι Αντωνακούδης και Γιαλυτάκης.

Ο Αντωνακούδης έκανε το σουτ εντός περιοχής και έβαλε μπροστά την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας γράφοντας το 1-0 στο 15′!

Η Αγία Βαρβάρα έκανε δύο τα τέρματα της με πέναλτι του Γιαλυτάκη στο 23′!

Στο ενδιάμεσο ο Αποδουλιανάκης απείλησε με μία κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το Ασήμι παρ’ όλα αυτά κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ σε 2-1 με κεφαλιά του Ξαγοραράκη στο 40′ και έτσι οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο με το 2-1 ως αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έτσι το Ασήμι έκανε το 2-2 με τον Ρεμούνδο με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 48′!

Πέντε λεπτά αργότερα το Ασήμι “άγγιξε” το 2-3 και την ολική ανατροπή με τον Χασουράκη με τον Πελεκανάκη να κρατάει όμως το 2-2!

Λίγο αργότερα η Αγία Βαρβάρα πλησίασε το 3-2 με τον Καλομοίρη να σουτάρει και το Δαμιανάκη να διώχνει με δυσκολία την μπάλα!

Τελικά η ολική ανατροπή για τους πρωτοπόρους ήρθε με τον Πρίφτη στο 83′ μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Ξαγοραράκη, που αποκρούστηκε από τον Πελεκανάκη, ο σκόρερ πήρε το ριντμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 2-3 και ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή για το Ασήι, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα!

Συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Ανδρικάκης, Δουκιαντζάκης, Μαρής, Σκουλάς, Καλαϊτζάκης, Αντωνακούδης, Αποδουλιανάκης, Γιαλυτάκης, Καλομοίρης, Σαμωνάκης

Ασήμι: Δαμιανάκης, Μήτρου, Ξαγοραράκης, Φωτάκης, Αντωνάκης, Χασουράκης, Πρίφτης, Ρεμούνδος, Φουντουλάκης, Χατζάκης, Ψωμάς