Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκινητικό «αντίο» στο ποδόσφαιρο από τον Μ. Ορφανό

Ο έμπειρος παίκτης αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Ο Μιχάλης Ορφανός με μία συγκινητική ανάρτηση ανακοίνωσε ότι… κρεμάει τα παπούτσια του. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΑΜ υπέστη στις 19 Μαρτίου 2023 ρήξη χιαστών και αυτός ήταν ο λόγος, που είπε το «αντίο» στα 28 του.

Αναλυτικά έγραψε: «Ήταν 19 Μαρτίου 2023.. Η μέρα που θα πήγαινα να κάνω το χόμπι μου.. Η μέρα που θα με έκανε να τρέχω για 90 λεπτά και να μην σκέφτομαι τίποτα..  Ήταν η μέρα που θα με έκανε να σταματήσω το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…

Δυστυχώς μια ρήξη πρόσθιο χιαστού και ρήξη στον μηνίσκο με κάνει να πω αντίο στο ποδόσφαιρο.. στο άθλημα που με έκανε να νιώθω 10 χρονών όταν έτρεχα πίσω από μια μπάλα.. Γνώρισα συμπαίκτες που αργότερα έγινα φίλοι…  Γνώρισα προπονητές που ακόμα και τώρα μιλάμε στο τηλέφωνο.

Γνώρισα προπονητές που μόλις είδα ότι χτύπησα τότε αμέσως με πήραν τηλέφωνο να δουν έγινε.. Ο Μάκης Λυκούδης ήταν ένας από αυτούς…  Ένας προπονητής που πάνω απ’ όλα είναι ΆΝΘΡΩΠΟΣ και με έκανε να ξανά παίξω ποδόσφαιρο όταν είχα σταματήσει… Coach σε ευχαριστώ… ευχαριστώ όλες τις ομάδες που συνεργάστηκα και όλους τους προπονητές επίσης… Θα ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΟΦΑΜ και ειδικότερα στο κ. Γιώργο Αεράκη, που είναι πραγματικά στολίδι για το τοπικό…  Καλή σεζόν σε όλα τα παιδιά χωρίς τραυματισμούς…».