Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασαν… άνετα και ωραία από το Πανεπιστήμιο οι Μοίρες

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν οι Μοίρες, οι οποίες επικράτησαν 1-4 του Ποσειδώνα στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Άνετο το πέρασμα της ΑΕΜ από το Πανεπιστήμιο, δεν βρήκε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, αντίσταση από τον Ποσειδώνα και επικράτησε με δύο γκολ σε κάθε πρώτο ημίχρονο.

Σκόρερ για τις Μοίρες ο Παπαδάκης (15′, 79′),  ο Καρταλλιανάκης (38′) και ο Γκίνη (77′) που ανεβάζουν το ηθικό αλλά και τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Οι Μοίρες μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη και προσπάθησαν να γίνουν όσο πιο ουσιαστικές γινόταν, ώστε να φτάσουν με ευκολία προς αυτή την κατεύθυνση και τα κατάφεραν.

Δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αρκούσαν και… περίσσευαν για το συγκρότημα του Χρήστου Ορφανουδάκη να κάνει εύκολη τη ζωή του απέναντι στον Ποσειδώνα.

Συγκεκριμένα στο 15′ ο μέχρι και χθες αμφίβολος Αγριμάκης έδωσε την ασίστ στον Παπαδάκη που σκόραρε με εξαιρετικό τελείωμα.

Στο 38′  ο Παπαδάκης από σκόρερ ντύθηκε δημιουργός, με την παράλληλη σέντρα του από δεξιά να έρχεται να την κάνει γκολ ο Καρταλλιανάκης από αριστερά για το 0-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου στο Πανεπιστήμιο.

Με την ίδια όρεξη για να βρουν κι άλλα τέρματα ώστε να κλείσουν μία και καλή την υπόθεση νίκη μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι Μεσαρίτες, με τον Καρταλιανάκη να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπελενιώτη με πλασέ στην κίνηση στο 53′.

Νέα σπουδαία ευκαιρία έχασαν οι Μοίρες στο 58′, με τον Στέλιο Καργάκη να αστοχεί από θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Μπελενιώτη.

Στο 69′ ήταν η σειρά του Αλέκου Καργάκη να απειλήσει, όμως αντέδρασε εντυπωσιακά ο Μπελενιώτης στο σουτ που επιχείρησε.

Οι χαμένες ευκαιρίες δεν πτόησαν τους φιλοξενούμενους, που χρειάστηκαν ένα δίλεπτο ξέσπασμα από το 77′ μέχρι το 79′ για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 77′ ο Γκίνη με πλασέ έγραψε το 0-3, ενώ στην επόμενη φάση στο ματς ο Παπαδάκης έκανε δύο τα τέρματα του στον αγωνα, με πλασέ από πλάγια θέση στο 79′.

Το γκολ της τιμής για τον Ποσειδώνα πέτυχε ο Μητρογιαννόπουλος στο 83′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Ποσειδώνας (Άγγελος Λυριτζής): Μπελενιώτης, Ντελάκης, Μαυράκης, Μαυρόκωστας (33′ Αποστολάκης Ε.), Σαϊτάκης, Ρουσάκης, Μολλά, Κουρλετάκης, Χαριστάκης (75′ Σωμαράκης), Ασλαματζίδης, Αποστολάκης (75′ Βλαχάκης)

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Παπαδομανωλάκης (81′ Τραορέ), Φανουράκης, Καργάκης, Καρταλιανάκης (70′ Χαλκιαδάκης), Τσακάνι (60′ Γκίνη), Ηλιάκης, Καργάκης Σ. (70′ Σκαπέρδας), Παπαδάκης, Σκουτέλης, Αγριμάκης (60′ Μεντουδάκης)