Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζ. Νοικοκυράκης: «Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας – Ευχαριστώ τη διοίκηση για τον ζήλο και τη θέληση που επέδειξαν»

Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αετού Ανωγείων παρέθεσε στο Primesport.gr ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης.

Όπως ανακοινώθηκε χθες αργά το βράδυ, ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης είναι ο νέος προπονητής του Αετού Ανωγείων, με τον ικανό προπονητή σε δηλώσεις του στο Primesport.gr να ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδας για τον ζήλο και τη θέληση που έδειξαν για να του δώσουν τα ηνία στα αποδυτήρια, όπως και τις ομάδες που έδειξαν επίσημα ή ανεπίσημα όλο αυτό το διάστημα ενδιαφέρον, για να τον προσλάβουν.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, για το ζήλο και τη θέληση που επέδειξαν ώστε ν’ αναλάβω εγώ προπονητής σε αυτό το ιστορικό σωματείο. Εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλες τις ομάδες, που επίσημα ή ανεπίσημα ενδιαφέρθηκαν για ν’ αναλάβω την τεχνική ηγεσία τους, όμως για προσωπικούς λόγους δεν κατέστη δυνατό.» ήταν τα πρώτα λόγια του Ζαχαρία Νοικοκυράκη ως προπονητής του Αετού Ανωγείων.