Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έδειξε τα… δόντια του ο ΠΟΑ στην Γέργερη, 6-1 τον Ρούβα!

Ο ΠΟΑ έδειξε τα… δόντια του μέσα στην Γέργερη, επικρατώντας του Ρούβα με 1-6 για την 1η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και χάνοντας σωρεία από ευκαιρίες, επικράτησε 1-6 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Ρούβα, στην επιστροφή και των δύο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Καϊμακαμούδη και Ρουμπάκη αλλά και στην συνέχεια τον Βοργιά, η ομάδα του Ατσαλένιου πέρασε εύκολα από το γήπεδο της Γέργερης και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Από κοντά και ο Γιακουμάκης με ένα γκολ και μία ασίστ στην τρομερή εμφάνιση του ΠΟΑ.

Από δύο γκολ ο Καϊμακαμούδης (9′,12′) και Βοργιάς (66′, 81′), από ένα Παπασπύρος (38′) και Γιακουμάκης (88′) για τον ΠΟΑ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρούβα, ο οποίος αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να φτάσει στον ρυθμό του ΠΟΑ.

Η ομάδα της Γέργερης είχε διαμαρτυρηθεί για το δεύτερο γκολ του ΠΟΑ, για οφσάιντ στον Καϊμακαμούδη, ενώ μείωσαν στο σκορ με τον Γιάννη Ξημεράκη μετά από ασίστ του Πρίφτη προσωρινά σε 3-1 στο 58′, χωρίς ωστόσο η συνέχεια να είναι ανάλογη.

Το ματς:

1′ Σέντρα στο ματς!

8′ Πρώτη φάση στον αγώνα για τον Ρούβα, με τον Πρίφτη να σουτάρει και τον Ρουμπάκη να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση για να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.

9’΄ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΟΑ! Ο Καϊμακαμούδης υποδέχθηκε την πάσα του Ρουμπάκη στην πλάτη της άμυνας του Ρούβα και με άψογο πλασέ έδωσε προβάδισμα στον ΠΟΑ!

12′ ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΟΑ, 0-2! Στο ίδιο έργο θεατές, με τον Ρουμπάκη να πασάρει στον Καϊμακαμούδη και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-0! Διαμαρτυρίες από πλευράς Ρούβα για οφσάιντ.

21’΄Ο Σφυρογιαννάκης επιχειρεί ένα σουτ, όμως ο Ζερβός είναι σε ετοιμότητα και απομακρύνει σε κόρνερ.

25′ Σέντρα Σφυρογιαννάκη, σουτ στην κίνηση του Καϊμακαμούδη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27′ Εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρουμπάκη.

32΄’ ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΟΑ, 0-3! Ο Παπασπύρος επιχειρεί ένα σουτ από μακρινή απόσταση και νικά τον Ζερβό που δεν μπορούσε να αντιδράσει παρά την προσπάθεια για το 0-3!

33′ Σουτ του Μπέη, πάνω από τα δοκάρια του Ζερβού.

35′ Κάθετη πάσα του Κερμενίδη στον Σφυρογιαννάκη, εκείνος έκανε το σουτ που πέρασε άουτ.

38′ Νέο σουτ από τον Ρουμπάκη και απόκρουση του Ζερβού.

45′ Τέλος στο πρώτο μέρος με τον ΠΟΑ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να προηγείται 3-0 του Ρούβα στη Γέργερη.

46′ Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

58′ Γκοοοολ για τον Ρούβα που μειώνει σε 1-3! Ο Πρίφτη εκτελεί φάουλ και ο Ξημεράκης που προωθήθηκε από την άμυνα του με κεφαλιά «ψαράκι» μείωσε σε 1-3 για τους γηπεδούχους.

66′ Γκοοοοολ για τον ΠΟΑ, 1-4! Ο νεοεισελθόντας Βοργιάς με εκπληκτική προσωπική ενέργεια και άψογο πλασέ, έδωσε ξανά αέρα τριών τερμάτων στον ΠΟΑ!

81′ Γκοοοολ για τον ΠΟΑ, 1-5! Ο Βοργιάς και πάλι μετά από πάσα του Γιακουμάκη έγραψε το 1-5 για την ομάδα του Ατσαλένιου.

88′ 6-1 o ΠΟΑ! Ο Παπασπύρος κάνει το σουτ, ο Ζερβός απόκρούει με αστάθεια και στην επαναφορά ο Γιακουμάκης, γράφει το 1-6 για την ομάδα του Ατσαλένιου.

93′ Τέλος στο ματς

 

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ζερβός, Φουκάκης (73′ Κουτεντάκης), Κοκολάκης, Καλεμάκης, Ξημεράκης, Κοσμαδάκης (46′ Χριστοφοράκης), Απλαδάς, Πρίφτη (65′ Σεΐχ), Ντέτσικας, Τσατσάκης, Ζερβός Μυ.

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης Γ., Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Εμ. (76′ Βασιλάκης), Παπασπύρος, Σφυρογιαννάκης (76′ Γιακουμάκης), Χατζηανδρέου (13′ λ.τ Χαρίτος), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Μπέης (54′ Βοργιάς), Κασσωτάκης.