Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβεβαίωση Primesport.gr | Ο ΟΦΗ δίνει τα “κλειδιά” της τεχνικής ηγεσίας στον Κόουλμαν

Απόλυτη επιβεβαίωση Primesport.gr με τον Κόουλμαν να έρχεται σε συμφωνία με τον ΟΦΗ

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Primesport.gr το οποίο πρώτο πανελλαδικά είχε αποκαλύψει το βράδυ της Τρίτης τους δύο βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο του ΟΦΗ που ήταν ο Κρις Κόουλμαν και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Θέμα Primesport: Προτεραιότητα σε ξένο τεχνικό ο ΟΦΗ , ψηλά στη λίστα Κόουλμαν και Μιλόγεβιτς

ΟΦΗ και Κόουλμαν φαίνεται ότι έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία πλέον μιας και ο Ουαλός από την πρώτη στιγμή αποτελούσε ένα από τα βασικά φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.

Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου αναμένεται μέσα στις επόμενες ίσως και ώρες να ανακοινωθεί από την κρητική ομάδα η οποία ήθελε να τελειώσει το συγκεκριμένο ζήτημα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ για να έχει χρόνο ο νέος προπονητής να δουλέψει και να μοντάρει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα.

Η περίπτωση Κόουλμαν προτιμήθηκε αντί άλλων ξένων τεχνικών που προτάθηκαν αλλά δεν είχαν εμπειρία και γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος πλην του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, του οποίου το όνομα έπαιξε δυνατά αλλά υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Ουαλός προπονητής ήδη έχει αρχίσει και σχεδιάζει το τεχνικό τιμ το οποίο θα έχει μαζί του με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ένας από τους άμεσους συνεργάτες του θα είναι Σκωτσέζος.