Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ ο Ποσειδώνας

Ο ΠΑΟΚ “φόρτσαρε” στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 5-0 τον Ποσειδώνα για την 12η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Παρότι η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι ουκ ολίγες φορές να μπει στα αντίπαλα δίχτυα το πρώτο διάστημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ το… βρήκε στη συνέχεια και επικράτησε 5-0 του Ποσειδώνα στο γήπεδο Περιφέρειας & Πανεπιστημίου.

Στο μισό γήπεδο σχεδόν όλο το παιχνίδι στο Πανεπιστήμιο, με τον ΠΑΟΚ όπως αναμενόταν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες αν όχι όλες τις φάσεις για γκολ.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη έκλεισε στα “καρέ” της εκείνη του Άγγελου Λυριτζή και έχασε σημαντικές ευκαιρίες τόσο με τους Κουράκη και Καφούση όσο και με τον Σεραφειμίδη, ο οποίος στο 30′ είχε και σουτ που “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι του Μπελενιώτη.

Ο «γόρδιος δεσμός» για τον ΠΑΟΚ λύθηκε ακριβώς με την συμπλήρωση των 45′, με τον Καφούση να τροφοδοτεί τον Κουράκη, που δεν είχε πρόβλημα να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 51′ ο Στρατάκης έγραψε το 2-0 με σουτ, ενώ στο 59′ ήταν η σειρά του Σεραφειμίδη να σκοράρει για το 0-3.

Ο ΠΑΟΚ που είχε πολλές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να βρει δύο ακόμη τέρματα για να φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 75′ ο Μανουσάκης νίκησε τον Μπελενιώτη για το 0-4, ενώ «το κερασάκι» στην τούρτα για την εύκολη επικράτηση των Κρουσανιωτών. έβαλε στο φινάλε ο Κουράκης για το τελικό 0-5.

Ποσειδώνας (Άγγελος Λυριτζής): Μπελενιώτης, Μαυράκης, Κουρλετάκης, Λαμπράκης, Ντελάκης, Σαϊτάκης, Ασλαματζίδης, Σμαραγδάκης, Τζωρμπατζάκης, Σωμαράκης, Αποστολάκης

ΠΑΟΚ (Βασίλης Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Μαυροειδής, Σαριδάκης (65′ Σταυρακάκης), Σηφάκης, Καφούσης (65’Πυργιανάκης), Μανουσάκης, Κουράκης, Στρατάκης, Τζουβάρας (70′ Λυδάκης), Ριζάκης (61′ Τσικανδυλάκης), Σεραφειμίδης