Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Π. Μαραγκάκης: “Ο τίτλος του τοπικού ντέρμπι δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και στις δυο ομάδες”

Για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της National League 1 μίλησε ο παίκτης της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου Παντελής Μαραγκάκης τονίζοντας ότι ο τίτλος του τοπικού ντέρμπι θα δώσει έξτρα κίνητρο και στις δύο ομάδες για να κερδίσουν το ματς. 
 
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του γκάρντ της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου: 
 
Τι σημάνει το πρώτο Κρητικό ντέρμπι στην National League 1 για την Αναγέννηση;
 
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, όπως είναι όλα τα ματς που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό και κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας έχει ιδιαίτερη σημασία για όλες τις ομάδες ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει».
 
Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει αυτή την εκτός έδρας νίκη;
 
«Για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε δουλέψει. Είναι παιχνίδια που η θέληση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όποτε θα είναι καταλυτικός παράγοντας για το αποτέλεσμα».
 
Τι κάνει ξεχωριστό ένα παιχνίδι του οποίου έχει δοθεί ο τίτλος «τοπικό ντέρμπι»;
 
«Ο τίτλος του τοπικού ντέρμπι δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και στις δυο ομάδες, όπως και στους φιλάθλους ώστε να έρθουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Στόχος των ομάδων είναι να δυναμώσουμε το ενδιαφέρον του νησιού για το άθλημα και αυτά τα παιχνίδια βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι να υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα και να το απολαύσουμε όλοι».
 
Ποια είναι η άποψη σου για τον ΟΦΗ;
 
«Ο ΟΦΗ έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Έχει δημιουργήσει ένα καλό και ταλαντούχο σύνολο με το μεγαλύτερο ποσοστό παικτών να έχουν πολλές παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες. Σίγουρα οι δυσκολίες των ομάδων της επαρχίας επηρεάζουν και τον ΟΦΗ, όμως δείχνει να έχει βρει ένα καλό αγωνιστικό ρυθμό κερδίζοντας σημαντικά αποτελέσματα».
 
Αν έπρεπε να δώσεις έναν τίτλο ή έναν χαρακτηρισμό στην Αναγέννηση για τις πρώτες αγωνιστικές, ποιος θα ήταν αυτός;
 
«Ένας τίτλος που θα χαρακτήριζε την ομάδα μας στον πρώτο γύρο δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί γιατί έχουμε παρουσιάσει διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα ανα διαστήματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε αντιμετωπίσει παρά πολλά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία επηρεάζουν πολύ την χημεία του συνόλου χωρίς να θέλω να το θέσω ως δικαιολογία για κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Παρά την συνθήκη αυτή παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε πιο δυνατοί και είμαι σίγουρος ότι όπως κάθε χρόνο η ομάδα μας βρίσκει τρόπο να πετύχει τους στόχους της έτσι και φέτος θα καταφέρουμε να τους εκπληρώσουμε».