Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Διπλό» με Καουκάκη για το Μοχό

Σημαντικό «διπλό» πέτυχε ο Μοχός, που επιβλήθηκε 0-1 της Δαμάστας.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις… Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια σχετική κατοχή της μπάλας, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες τελικές, χωρίς, πάντως, να έχει καταγραφεί κλασική ευκαιρία. Στο 37’, βέβαια, ο Καουκάκης απείλησε για τους «κυανοκίτρινους», ωστόσο ο Χατζηδάκης αντέδρασε σωστά.

Στην επανάληψη το σύνολο του Δ. Κόκκινου είχε καλές στιγμές με Ρουμπάκη και Γ. Κόκκινο, αλλά στο 75’ ο Καουκάκης με όμορφο μακρινό σουτ σημάδεψε σωστά και έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη.

Μέχρι το φινάλε τίποτα δεν άλλαξε, παρά τις προσπάθειες των ηττημένων, που έγιναν επικίνδυνοι και πάλι στο 86’ με τον Οικονομάκη και ο Μοχός πήρε το «τρίποντο», με το οποίο βελτίωσε τη συγκομιδή του.

Δαμάστα: Χατζηδάκης, Μηλιαράκης, Αποστολάκης, Πεταλάκης (68’ Μαυρογιαννάκης), Φραγκούλης (80’ Κρεμίτσας), Ν. Κόκκινος, Ρουμπάκης (76’ Οικονομάκης), Σκουλάς, Γ. Κόκκινος, Ζερβάκης, Κατσαρός.

Μοχός: Μουτζούρης, Σ. Τσιμηνικάκης, Καρβελάς (77’ Φραγκάκης), Χουδετσανάκης, Γκαρής, Κεφάκης, Βαρδάκης (55’ Διαμαντάκης), Ρ. Τσιμηνικάκης, Ποντίκαλης, Καουκάκης, Παπουτσάκης (87’ Ρουσσοχατζάκης).