Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκτός πραγματικότητας ο Π. Καραβέλα είδε βελτίωση στον ΟΦΗ (Video)

Εκτός πραγματικότητας ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ Πέδρο Καραβέλα στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία με τον ίδιο παρά την τραγική εικόνα του ΟΦΗ να τονίζει ότι αν συνεχίσει να παίζει έτσι η ομάδα του δεν θα αργήσουν να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. 

Διαβάστε και δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς: α.

“H ομάδα χρειάζεται σταθερότητα πάνω απ΄ολα , πρέπει να ανακάμψουμε και δείξαμε σήμερα ότι αυτό μπορεί να γίνει. Όσοι βρίσκονται απ΄έξω από την ομάδα είναι ευκολότερο να κάνουν κριτική αλλά όλα τα ματς ξεκινούν από το μηδέν μηδέν και είναι δύσκολο για τους παίκτες να αντιδράσουν λόγω των κακών αποτελεσμάτων που έχουμε. Ακόμα και αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα γιατί έχουμε φιλοδοξίες η αλήθεια είναι ότι σήμερα είδαμε μια ομάδα που έκανε ότι τους ζήτησε ο προπονητής τους. Και αν συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο ο ΟΦΗ θα πάει στη θέση που του αξίζει. Αν αναλύσουμε παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε ότι η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση. Αυτό που λείπει ίσως είναι μια σταθερότητα στα αποτελέσματα και λίγο τύχη που δεν είχαμε σήμερα σε κάποιες φάσεις και ειδικά στο δοκάρι του Ντουρμισάι. Αν προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα , τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά γιατί αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Με το να κάνουμε τους παίκτες να έχουν την ίδια απόδοση που είχαν στο σημερινό παιχνίδι και χωρίς να έχω τα στατιστικά του αγώνα καταλαβαίνουμε ότι έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα. Το πιο δύσκολο κομμάτι στην ομάδα αυτή την στιγμή είναι το ψυχολογικό. Εγώ θα παραμείνω στην ομάδα. Μίλησα με τον νέο προπονητή και με θέλει στο τεχνικό του τιμ ενώ έχω και πολύ καλή επικοινωνία με τους παίκτες και δεν θα ήθελα να φύγω αυτή την στιγμή. Προσπαθώντας σήμερα να σκοράρουμε βάλαμε πιο πολλούς παίκτες στην περιοχή και αυτό μας δημιούργησε ένα πρόβλημα στο transition. Oι περισσότερες ομάδες που έρχονται εδώ εκτός από τις μεγάλες παίζουν κλειστά και προσπαθούν να μας χτυπήσουν στο transition. Θέλαμε λοιπόν σήμερα να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο και να βάλουμε μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο μέσα στην περιοχή. Από την στιγμή που θα αρχίσουμε να κερδίζουμε 1-2 παιχνίδια θα ξεκλειδώσουν τα πάντα στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με τα πάντα και γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Αλλά αν με ρωτάτε γιατί είμαι αισιόδοξος αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζω τους παίκτες, και ξέρω την ποιότητα όλων όσων έχουμε στα αποδυτήρια. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις το στυλ ποδοσφαίρου που παίζουμε εμείς. Προσπαθούμε να προβάλουμε το καλό ποδόσφαιρο, με πρέσινγκ. Θα ήταν εύκολο για εμάς να κάτσουμε πίσω και να περιμένουμε τον αντίπαλο αλλά δεν θέλουμε να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Έτσι και αλλιώς στην ιστορία του ΟΦΗ δεν ταιριάζει να παίζει έτσι. Δεν θέλω να κάνω ξεχωριστή ανάλυση για την απόδοση ενός παίκτη μόνο μιλώντας για τον Μανδά. Ο Μανδάς είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ όπου ο ΟΦΗ έχει να περιμένει πολλά από αυτόν αλλά ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο ο Μανδάς. Ο Μανδάς είναι εδώ για να κάνει την δουλειά και την έκανε πολύ καλά σήμερα αλλά είδα και άλλους παίκτες με καλή απόδοση σήμερα.”

Ο Τζιανλούκα Φέστα από την πλευρά του τόνισε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση μας, αξίζαμε να πετύχουμε ένα γκολ τουλάχιστον. Πιστεύω πως ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για κάποιον ουδέτερο, σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση μας”.