Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Τεσσάρα” και παραμονή στο -2 από την κορυφή για την Αγία Βαρβάρα!

Νίκησε και παρέμεινε κοντά στην κορυφή η Αγία Βαρβάρα

Επιβλητική νίκη που “καθάρισε” στο δεύτερο μέρος πανηγύρισε η Αγία Βαρβάρα κόντρα στον Κεραυνό με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Ατσαλένιου έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι ότι έχει πολύ καλά στοιχεία σαν σύνολο ισοφάρισε προσωρινά αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γαρεφαλάκης, Γιαλλιτάκης (2) και Ανδρικάκης, ενώ την ισοφάριση του Κεραυνού πέτυχε ο Κουγίος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αγία Βαρβάρα, η οποία “άνοιξε” το σκορ μόλις στο 3′ με σουτ του Γαρεφαλάκη!

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι δραματικά με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι και το σκορ στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι που ήταν αρκετά μαχητικοί έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Κουγιού εντός περιοχής στο 55′!

Οι γηπεδούχοι βέβαια δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς είχαν πολύ χρόνο μπροστά τους, τον οποίο και εκκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας τρεις ακόμη φορές παίρνοντας το τρίποντο και με εμφατικό τρόπο μάλιστα!

Αρχικά στο 69′ ο Γιαλλιτάκης με ψιλοκρμαστό σουτ έκανε το 2-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 3-1.

Το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε στο 81′ ο Ανδρικάκης με κεφαλιά.

Συνθέσεις:

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Δουκιαντζάκης,Λιδοργινάκης, Ανδρικάκης, Μαρής (70′ Χατζηγεωργίου) ,Καλαιτζάκης, Γιαλλιτάκης,Αντωνακούδης, Γαρεφαλάκης (50′ Κουκλίδης), Καλομοίρης, Αποδουλιανάκης(81′ Σόρα)

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Κοκαράκης (80′ Χατζηιωάννου), Κουμάκης, Προβατάς, Μενεγάτος (46′ Ανδρόνας), Μαυρογιανάκης (87′ Ζωάκης), Καλογιαννάκης Φ. (87′ Χουσοτυλάκης), Καλογιαννάκης Σ, Κωστάκης, Δρακάκης (80′  Τσέρος), Κουγιός