Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασταμάτητο «τρένο» οι Ασίτες πέρασαν κι από την Παλιανή με μεγάλη ανατροπή!

Με ανατροπή στην ανατροπή οι Ασίτες έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την Παλιανή, πετυχαίνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Παλιανής, με τα «Λιοντάρια» του Δημήτρη Χωματά να πανηγυρίζουν μία ακόμη σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στη σεζόν, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 2-3 κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή!

Λογαριασμό στο ματς άνοιξαν οι Ασίτες με τον Αναστασάκη, να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 23′.

Σχεδόν άμεση η αντίδραση από την πλευρά των γηπεδούχων, καθώς στο 32′ ο Κουντούρης με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Φουντουλάκη και έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα το συγκρότημα του Στάθη Κορνάρου έφτασε μία ανάσα από την ανατροπή του σκορ, πριν την ανάπαυλα όμως ο Σπινθουράκης σημάδεψε το δοκάρι στην προσπάθεια του στο 43′.

Παρόλα αυτά λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Φουντουλάκης φρόντισε να βάλει μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά την Παλιανή με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αφού ήρθε άμεσα η ισοφάριση για τις Ασίτες με γκολ του Νίκου Σφακιανάκη στο 56′.

Στο 79′ η Παλιανή στάθηκε εκ νέου άτυχη, αφού ο Φουντουλάκης Χ. βρήκε και εκείνος σίδερο με σουτ, με αποτέλεσμα να περάσει να ανεκμετάλλευτη μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία.

Την οποία και πλήρωσε αφού οι κυνικές Ασίτες, χρειάστηκαν μία μόλις ευκαιρία ώστε να πετύχουν το γκολ της δικής τους ανατροπής στο ματς, με τον αρχηγό Μανώλη Ρουμπάκη να σκοράρει για το 2-3 με σουτ μέσα από την περιοχή στο 85′ που έμελλε να είναι και το καθοριστικό στην έκβαση του ματς!

Παλιανή (Στάθης Κορνάρος): Δαμιανάκης, Φουντουλάκης Χ, Σπινθουράκης, Αργυρούδης Πετρόπουλος,Μανιαδάκης, Φουντουλάκης Σ, Κοσμαδάκης, Φραγκεδάκης,Βιτσαράς, Κουντούρης

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Φουντουλάκης, Ρουμπάκης (86′ Αναστασάκης Μ.), Αναστασάκης Δ. (65′ Σαβουϊδάκης), Παρασύρης Γ.Μ,Τριανταφύλλου, Παρασύρης Ε, Κάββαλος, Πλουμής,Μουντράκης, Σφακιανάκης, Λιανδράκης