Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρο πέρασμα και από την Ηλιούπολη για την εκπληκτική Αναγέννηση Αρκ. (67-71)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής σημείωσε η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου το Σάββατο το μεσημέρι καθώς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου κέρδισε με  67-71  εκτός έδρας την Ηλιούπολη και μοιράζεται έστω και προσωρινά την κορυφή με τον Α.Σ Πέρα που έχει κάνει το τρία στα στα τρία. 

Βέβαια η Αναγέννηση έχει και ένα ματς λιγότερο απ΄όλες τις ομάδες καθώς εκκρεμεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανναξιακό που θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου.

Το ματς 

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι η ομάδα του Μυρ. Παπαδάκη από τα πρώτα λεπτά του ματς πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-22.

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας στο δεύτερο δεκάλεπτο πάτησαν γκάζι και με βάση κυρίως την εκπληκτική άμυνα τους πήγαν περίπου στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου την διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (20-31) με το ημίχρονο να λήγει με 28-37 υπέρ της Αναγέννησης.

Στο τρίτο δεκάλεπτο στα πρώτα πέντε λεπτά η διαφορά παρέμεινε σε διψήφιο αριθμό πόντων (35-45) με την Ηλιούπολη να την ρίχνει στους 7 πόντους με την λήξη του δεκαλέπτου με την Αναγέννηση πάντως να κρατάει σταθερά το υπερ της προβάδισμα με 49-56.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο όμως η ομάδα του Μυρ. Παπαδάκη πάτησε και πάλι γκάζι στα πρώτα λεπτά και έφερε την διαφορά στο +12 (52-64).

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς και αφού μείωσαν σε 59-65 λίγο πριν το τελευταίο πεντάλεπτο πήραν και κεφάλι στο σκορ για πρώτη φορά στα 41 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με 67-66.

Mε ένα σερί 5-0 όμως η Αναγέννηση στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα κατάφερε τελικά να πάρει το τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας με 67-71 την Ηλιούπολη.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 28-37, 49-56, 67-71