Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ’ Εθνική: Μεγάλες… μάχες για την 21η στροφή

Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει η αυλαία της 21ης στροφής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Στη μάχη θα ριχθούν και οι πέντε εκπρόσωποι της Κρήτης, σε παιχνίδια στα οποία διακυβεύονται πολλά. 

ΠΟΑ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 

Τον τρίτο της βαθμολογίας Ηλυσιακό θα υποδεχθεί ο ΠΟΑ, σε ένα παιχνίδι που θεωρείται ντέρμπι και βάσει της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 30 βαθμούς. 

Οριστικά εκτός μάχης τέθηκαν για τον ΠΟΑ οι Μέμμος και Παχής ενώ ο Κερμενίδης που πραγματοποιεί αγώνα δρόμου για να προλάβει, κρίνεται δύσκολο να τα καταφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νύκταρης συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, αφού καλείται να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. 

Στην αντίπερα όχθη, Σουβατζόγλου, Βρυώνης, Κασσιανός και Χαρίτος δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του Ηλυσιακού, προκειμένου να εκτίσουν ποινή μιας

αγωνιστικής.

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ 

Στο Γάζι, ο Αλμυρός υποδέχεται τον… αλλαγμένο -προς το καλύτερο- Ελλοπιακό, με τις δύο ομάδες να επιζητούν το τρίποντο, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. 

Ο Αλμυρός που βρίσκεται στην 5η θέση με 32, θα διασταυρώσει τα ξίφη του με το σωματείο από την Ελλοπία, το οποίο έχει αναρριχηθεί στην 13 θέση και είναι μόλις 3 βαθμούς μακριά από το  να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα). 

Ο Μανώλης Σουτζής είδε το απουσιολόγιό του κενό κι ως εκ τούτου έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, ενώ στην αντίπερα όχθη, από την αποστολή θα απουσιάσουν οι Αλμπισάτ και Παπαγεωργίου οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Ορέστη Μάκο, ο οποίος στο ματς με την Επισκοπή συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Στο στάδιο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”, Επισκοπή και Εθνικός θα αναμετρηθούν με στόχο τη νίκη, με τον Γιώργο Κόλτζο να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μπατζέλη, ο οποίος είχε επιστρέψει με μία διάταση στον δικέφαλο του ποδιού του και έκανε φυσικοθεραπείες.

Η τελευταία είδηση όμως ήταν ο τραυματισμός του Κάμερον Σάουλ που είχε ένα άσχημο πέσιμο στο έδαφος χτυπώντας στον ώμο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση. 

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα θα βρεθεί ο Εθνικός στην Κρήτη για το παιχνίδι με την Επισκοπή. Ο Βαγγέλης Χαντές, είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς κανένα πρόβλημα κι έτσι καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλα τα όπλα στη φαρέτρα του. 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΑΟΑΝ

Χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα θα αγωνιστεί ο Φωστήρας με αντίπαλο τον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Φώτης Καραγκιολίδης αποκόμισε τραυματισμό από το ντέρμπι με τον Ηλυσιακό και έτσι δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία του απέναντι στον ΑΟΑΝ.

Επιπλέον ο Κώστας Ψυρόπουλος δεν υπολογίζει τον βραζιλιάνο Νέρες ο οποίος είναι τραυματίας καιρό και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε δέκα λεπτά στην τελευταία αναμέτρηση, θα χρειαστεί εκ νέου να μείνει εκτός.

Στον ΑΟΑΝ, ο Μουστάκης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρίας.

Οι κυανόλευκοι πάντως επιθυμούν επιστροφή στις νίκες έτσι ώστε να απομακρυνθούν από τη διακεκαυμένη ζώνη.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 

Να συνεχίσει θετικά έχει ως στόχο ο Ερμής Ζωνιανών, στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον Περαμαϊκό.

Ο Ερμής έχει πλέον 20 βαθμούς και “συγκατοικεί” στη 13η θέση με Ελλοπιακό και Φωστήρα, οπότε και επιζητά ένα ακόμα τρίποντο για να μπορέσει να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο, σε συνδυασμό βέβαια με τα αποτελέσματα που θα φέρουν και οι υπόλοιπες ομάδες.

Ο Μηνάς Πίτσος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κωστάκη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Ωστόσο, ούτε ο Τουρνάκης θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προπονητή του, λόγω τραυματισμού.

Στον Περαμαϊκό πάντως έχουν πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα καθώς βρίσκονται κι εκείνοι σε δεινή βαθμολογική θέση.