Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη από την “άσπρη” βούλα για το Ασήμι και στο +7 από τα Δειλινά!

Πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη για το Ασήμι

Με τον Ρεμούνδο να σκοράρει από την “άσπρη” βούλα το Ασήμι έφτασε στην σημαντική νίκη με σκορ 1-0 κόντρα της μαχητικής Παλιανής που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Με αυτό το τρίποντο το Ασήμι ξέφυγε στο +7 από τα Δειλινά!

Η πρώτη καλή στιγμή του Ασημίου χάθηκε στο 10′ με τον Ρεμούνδο να σουτάρει άστοχα, όπως έκανε και δέκα λεπτά αργότερα ο Χασουράκης.

Τελικά το γκολ για το Ασήμι ήρθε στο 32′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρεμούνδου, το οποίο κέρδισε ο Χασουράκης.

Μετά το γκολ απείλησε και με την Πρίφτη το Ασήμι, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60′ ο Ρεμούνδος απείλησε εκ νέου με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Λίγο αργότερα η Παλιανή είχε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο ματς όταν η μπάλα έφτασε μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών στον Παντελίδη, που σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Παλιανή έψαξε την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να την βρει και έτσι έστω και δύσκολα το Ασήμι κράτησε το σπουδαίο τρίποντο και ξέφυγε στο +7 από τα Δειλινά!

Συνθέσεις:

Ασήμι: Δαμιανάκης, Φωτάκης, Μήτρου, Αντωνάκης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης (90′ Μπέρκης), Μαρκάκης, Πρίφτης, Φουντουλάκης (77′ Χατζάκης), Χασουράκης (90′ Ξαγοραράκης), Ρεμούνδος (72′ Μηναδάκης)

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης, Σπινθουράκης, Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Κοσμαδάκης, Παντελίδης, Μηναδάκης ,Γερομαρκάκης, Βιτσαράς, Κουντούρης (62′ Ματαλλιωτάκης)