Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κεραυνός τα… δοκάρια η Παλιανή την ουσία και το τρίποντο!

Δύο γκολ η Παλιανή, δύο δοκάρια ο Κεραυνός

Μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Ατσαλένιο η Παλιανή έφυγε με το διπλό με σκορ 0-2 από την έδρα του Κεραυνού με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια στο ματς.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Φραγκεδάκης και Κουντούρης στο πρώτο τέταρτο του ματς, ενώ για τον Κεραυνό και τα δύο δοκάρια σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τον Μαυρογιαννάκη.

Η Παλιανή στην πρώτη μεγάλη φάση του ματς ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 11′!

Μετά από αδράνεια της άμυνας του Κεραυνού από κοντά ο Φραγκεδάκης πλάσαρε διαμορφώνοντας το 0-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν και δύο τα τέρματα τους με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στο ματς με τον Κουντούρη με σουτ εκτός περιοχής.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κεραυνός είχε την πρώτη του καλή στιγμή με τον Μαυρογιαννάκη να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τον Κεραυνό με τον Καλογιαννάκη Σ. να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της Παλιανής με αποτέλεσμα το 0-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Με την εκκίνηση στην επανάληψη ο Κεραυνός απείλησε με την σέντρα-σουτ του Μαυρογιαννάκη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 54′ ο Φραγκεδιάκης έκανε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ένα τέταρτο αργότερα ο Τσέρος σούταρε με την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ.

Στο 74′ ο Δρακάκης δοκίμασε το πόδι του εντός περιοχής με την μπάλα να φεύγει ξανά άουτ.

Ο Κεραυνός συνέχισε να είναι άτυχος καθώς είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς και πάλι οριζόντιο με τον Μαυρογιαννάκη μετά από εκτέλεση φάουλ στο 77′!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Κεραυνός: Κοκαράκης, Μπουτσάκης, Κουμάκης, Προβατάς, Κοκαράκης (25′ Χουστουλάκης Δ.), Μαυρογιαννάκης, Καλογιαννάκης Φ. (63′ Ορφανός), Χριστοδουλάκης Σ. (46′ Τσέρος), Κουγιός (25′ Ζωάκης), Δρακάκης, Καλογιαννάκης Σ.

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης Χ., Γερομαρκάκης (46′ λ.τρ. Φουντουλάκης Σ.), Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Κοσμαδάκης (87′ Σπινθουράκης Ε.), Παντελίδης (87′ Αμπαρταζάκης), Μανιαδάκης, Φραγκεδάκης (87′ Σπινθουράκης Σ.), Βιτσαράς, Κουντούρης