Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Σουτζής: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά το πλάνο μας δεν αλλάζει»

Στην έδρα του πρωταθλητή Πειραιά, Α.Ο Καραβά θα αγωνιστεί το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟΤ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πρωταθλητών ΕΠΣ. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των “ασπρόμαυρων” και τις δηλώσεις του προπονητή, Νικόλα Σουτζή στο Primesport.gr.

Έχοντας σπάσει το… ρόδι την 2η αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Χανίων στην έδρα του, ο ΑΟΤ προετοιμάζεται για την πρώτη εξόρμηση εκτός Κρήτης, με αντίπαλο τον Α.Ο Καραβά, που δεν έχει κάποιο βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και για πολλούς στην ομάδα του Πειραιά, ο εν λόγω αγώνας χαρακτηρίζεται ως “τελικός”.

Ο Νικόλας Σουτζής, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, μετά και την επιστροφή του τιμωρημένου Αριστεινίδη, σε δηλώσεις του στο Primesport.gr έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως το πλάνο της ομάδας του δεν αλλάζει, αφού σκοπός είναι η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν αλλάζει το πλάνο μας. Σκοπός και σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη, αφού η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση.»