Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Θα γίνει τελικά ο αγώνας; Νέα δεδομένα

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ψάχνουν τη νίκη στο γήπεδο της Λεωφόρου. Όμως, η κακοκαιρία EVΑ ίσως ανατρέψει τα σχέδια των δύο ομάδων.
 

Η κακοκαιρία EVA μπορεί δυνητικά να απειλήσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς τις τελευταίες μέρες υπήρξαν σενάρια ακόμα και για ακύρωσή του.

 

Υπενθυμίζεται πως οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στις 19:30 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να κάνει το απόλυτο 11 στα 11 και τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να του κόψουν το σερί και τα… φτερά.

 
 

Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα είναι το COSMOTE SPORT 1.

Τι θα γίνει με τον καιρό;

Από την Πέμπτη κυκλοφορούσαν σενάρια σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς η κακοκαιρία που θα χτυπούσε την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο θα έφερνε έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Αττική. Μάλιστα, υπήρχε στη σκέψη των ομάδων πως ίσως ο αγώνας θα έπρεπε να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, δεν υπάρχει προς το παρόν στο τραπέζι καμία απόφαση για αναβολή του αγώνα και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά.

Βέβαια, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, καθώς το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και πάλι την Αθήνα.

Το ενδεχόμενο αναβολής είναι εξαιρετικά δύσκολο προς το παρόν, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου την ώρα του αγώνα τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει κατά πολύ.

 Πηγή ieidisis,gr