Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Για 4η χρονιά Σπυριδάκης, επιστροφή στη Κρήτη για Παπαδάκη (pics)

Σε δυο ακόμη κινήσεις προχώρησε η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, φτάνοντας σε μια ανανέωση και στην πρώτη  της μεταγραφή.

Έτσι, για 4η χρονιά θα συνεχίσει στην ομάδα της Κρήτης ο Μιχάλης Σπυριδάκης (1,97 – 27 ετών, 6,2 π., 21 τριπ.) ενώ στο νησί επέστρεψε ο Στάθης Παπαδάκης (2,02 – 26 ετών).

Ο 26χρονος φόργουορντ με ρίζες από τη Κρήτη, έχει αγωνιστεί σε Ηράκλειο και ΑΟΧ Χανιά, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Βίκος Ιωαννίνων στη National League 1.

Με την ομάδα της Ηπείρου, και στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος είχε 5,3 πόντους και 7 εύστοχα τρίποντα. Ο Στάθης Παπαδάκης είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην Elite League και τη Δόξα Λευκάδας (3,5 π., 2,4 ριμπ.), ενώ προερχόταν από μια σπουδαία χρονιά με τον Έσπερο Λαμίας (16,4 π., 49 τριπ.) η οποία συνοδεύτηκε με πορεία ανόδου για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια της @anagennisibc ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Σπυριδάκη. Με το Νο13 στο στήθος και αγάπη για την ομάδα του τόπου του, ο Σπυριδάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αναγέννηση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Μαικ ήταν από τους πρώτους αθλητές που πίστεψαν στο «όνειρο» της Αναγέννηση. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε καθοριστικός παίκτης σε πολλά παιχνίδια της ομάδας μας και για άλλη μια χρόνια αναμένεται να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει διοίκηση και προπονητές στην National League 1.

Ο power forward έχει ύψος 1,97μ.. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηράκλειο ΟΑΑ, Αρκαδικό, Πανελλήνιο, Μελίσσια και Τρίτωνα στη National League 1 αλλά και την Α2.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστικη σεζόν με υγεία και κάθε καλό σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο.

Here’s to another great year

Μετά την υπογραφή ο Μαικ είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώνω με την ομάδα της Αναγέννηση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Ευελπιστώ πως για μια ακόμα χρονιά η τοπική κοινωνία του Αρκαλοχωρίου κ όχι μόνο, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας ώστε να φέρουμε κ άλλες επιτυχίες!».

– Η οικογένεια της Αναγέννηση BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στάθη Παπαδάκη. Ο αθλητής με… ρίζες από την Κρήτη επιστρέφει στο νησί μας (έχει αγωνιστεί στο Ηράκλειο ΟΑΑ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και στον ΑΟΚΧ το 2021-2022) με στόχο να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας μας τη φετινή χρόνια στην National League 1.

Ο Παπαδάκης είναι 26 ετών έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται ως forward. Την περσινή σεζόν ο έμπειρος στις εθνικές κατηγορίες αθλητής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αγωνίστηκε στα Ιωάννινα με τη φανέλα του Vickos Falcons, ενώ στο παρελθόν υπήρξε παίκτης του Έσπερου Λαμίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League. Στην ίδια κατηγορία είχε αγωνιστεί και με τη Δόξα Λευκάδας. Εκτός αυτών έχει φορέσει τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας, του Πρωτέα Βούλας, του Περιστεριού, του Ικάρου Νέας Σμύρνης, του Μίλωνα, του Παλαιού Φάληρου και του Διόνυσου Αμφίκλειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παπαδακης υπήρξε παίκτης της Εθνικής Ελλάδας με τα σύνολα των Παίδων και των Εφήβων.

Καλωσόρισες στα «πάτρια εδάφη» Στάθη. Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και κάθε καλό σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο.

Welcome to the family

Μετά την υπογραφή ο Στάθης είπε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Παπαδάκη και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Είμαι πολύ Χαρούμενος που επιστρέφω στην Κρήτη για λογαριασμό της Αναγέννησης, έχω μεγάλο κίνητρο και όρεξη για την σεζόν που έρχεται. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».