Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη ημέρα ξεκούρασης στον ΟΦΗ

Την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του ουσιαστικά έκλεισε σήμερα ο ΟΦΗ με τον Τρ. Δέλλα να δίνει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου αυτοί να πάρουν μια ανάσα από το σκληρό πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων που μάλιστα γίνονται κάτω και από πολλή ζέστη. 

Από αύριο οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν και πάλι σε διπλές προπονήσεις και το καλό είναι ότι οι πρώτες ημέρες των προπονήσεων κυλούν χωρίς να έχουν προκύψει κάποια προβλήματα τραυματισμών κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε μια προετοιμασία. Καλώς εχόντων των πραγμάτων από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΟΦΗ και ο Μάρκο Μπάκιτς που είχε έξτρα άδεια από τον προπονητή του και έτσι όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Τρ. Δέλλα. 

Η νέα εβδομάδα πάντως που θα μπει αναμένεται να φέρει και κάποιες εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο καθώς στον ΟΦΗ έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους προκειμένου να αποκτηθούν δύο παίκτες στα άκρα της επίθεσης πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της όπου θα δώσει συνολικά τρία φιλικά παιχνίδια. 

Παράλληλα εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν και στο θέμα που έχει προκύψει με το έντονο ενδιαφέρον της Νίζνι από την Ρωσία για την απόκτηση του Νταν Γκλάζερ ο οποίος ούτως η άλλως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τρ. Δέλλα και αυτή η εξέλιξη αν συμβεί θα ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση ακόμη ενός αμυντικού χαφ.