Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport.gr: Δηλώνει έτοιμος κι ο Ερμής Ζωνιανών για συμμετοχή στην Γ’ Εθνική

Το Δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Σμύρνης ενεργοποίησε και τον Ερμή Ζωνιανών ο οποίος βλέπει με… καλό μάτι την παραμονή στην Γ’ Εθνική εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η αβεβαιότητα για το πόσες και ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, καλά κρατεί, κάτι που δίνει το δικαίωμα και στις υποβιβασμένες από την σεζόν 2023/24 ομάδες να ελπίζουν για ανατροπή της κατάστασης, ώστε να βρεθούν και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες.

Την αρχή με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος εν ολίγοις δήλωσε έτοιμος για συμμετοχή στο πρωτάθλημα εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Απόλλων Σμύρνης: «Εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες είμαστε έτοιμοι για τη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική»

Το Primesport.gr ήρθε σε επικοινωνία με την αμέσως επόμενη ομάδα βάσει της τελικής βαθμολογίας της σεζόν 2023/24 στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, τον Ερμή Ζωνιανών και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο του Δ.Σ, Ματθαίο Κλίνη.

Ο ισχυρός άνδρας του ρεθυμνιώτικου συλλόγου, κατέστησε σαφές πως η ομάδα του είναι επίσης έτοιμη εφόσον της ζητηθεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχουν οι ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία, οι οποίες έχουν περιθώριο μέχρι αύριο να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο πρωτάθλημα, εφόσον καταβάλλουν το παράβολο συμμετοχής.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κενά μένει να δούμε, αν η ΕΠΟ αποφασίσει να επαναφέρει τις ομάδες που υποβιβάστηκαν ή αν προσπαθήσει με κάποιον άλλο τρόπο να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν.