Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παίζει δυνατά το όνομα του Κιάσσου για το πάγκο της Ρόδου

Λύση στα διοικητικά του Α.Σ. Ρόδος βρέθηκε, αφού στην επαναληπτική γενική συνέλευση που έγινε προ ημερών, αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. με τον Αντώνη Μαρτίνη να παραμένει επικεφαλής.

Από εκείνη την ημέρα έως και σήμερα, τα «ελάφια» προσπαθούν να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν, με προτεραιότητα στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Προ ημερών είχε διαρρεύσει ότι προπονητής του Α.Σ. Ρόδος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ήταν ο Κώστας Κιάσσος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση των «πρασίνων» και ο νεαρός τεχνικός είχαν συμφωνήσει προφορικά και απέμεναν ορισμένες, σημαντικές όπως αποδείχθηκε, λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί και επίσημα η πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία του Α.Σ. Ρόδος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να τακτοποιήσουν τις λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, με συνέπεια να μην ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία που είχαν. Η συγκεκριμένη εξέλιξη υποχρέωσε τη διοίκηση των «ελαφιών» να στρέψει εκ νέου την προσοχή της στην αγορά αναζητώντας τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Πάντως, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα με την περίπτωση του Κώστα Κιάσσου.

Πηγή: dimokratiki