Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport.gr: Στα σκαριά και ο Γιούχτας Β’!

Στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία Β’ ομάδας για τον Γιούχτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr στον σύλλογο των Αρχανών, φαίνονται αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μία ομάδα, η οποία θα πλαισιώσει τον Γιούχτα και θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Ουσιαστικά, ακολουθεί το παράδειγμα του ΠΟΑ, ο οποίος με την δημιουργία του ΠΟΑ Β’ θα έχει την ευκαιρία να δίνει χρόνο συμμετοχής, σε παίκτες που για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν υπολογίζονται κάθε αγωνιστική στην πρώτη ομάδα, κρατώντας τους και σε μία σχετική φόρμα.

Ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο έχουν αποφασίσει την δημιουργία της Β’ ομάδας στον Γιούχτα, είναι και η Κ19 του συλλόγου, που πλέον έχει παύσει να υφίσταται μετά την κάθοδο της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες, στην οποία θεωρούν ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και βλέπουν ότι αρκετά από τα μέλη της, θα μπορούσαν να σταθούν και να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας σε βάθος χρόνου.

Το ίδιο ισχύει και για τις Ακαδημίες του συλλόγου, καθώς με αυτό τον τρόπο, θα γίνει η όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση στο ανδρικό επίπεδο.

Η εν λόγω ομάδα θα έχει ίδιο καταστατικό με τον Γιούχτα και μένει να δούμε σε ποια κατηγορία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ θα αγωνιστεί. Πιθανότατα, θα γίνει όπως και με τον ΠΟΑ, δηλαδή θα τοποθετηθεί σε έναν εκ των δύο ομίλων της Β’ ΕΠΣΗ.