Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα συγχαρητήρια του Γιούχτα σε Τζώρτζογλου και Γ. Πλούταρχο Κουτεντάκη

Τα συγχαρητήρια της στο Νίκο Τζώρτζογλου και στον Γ. Πλούταρχο Κουτεντάκη για τις θέσεις που αναλαμβάνουν στο νέο διοικητικό σχήμα της ΕΠΟ εξέφρασε με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το βράδυ ο Γιούχτας. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
“Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την συγκρότηση της νέας εκτελεστικής επιτροπής υπό την προεδρία του κου. Γκαγκατση , σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην διοίκηση και ιδιαίτερα στον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ κο. Νικόλαο Τζώρτζογλου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την εκλογή του στην υψηλή αυτή θέση.
Ο κ.Τζωρτζογλου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει τις ικανότητες του , την υπευθυνότητα του , το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ και είμαστε σίγουροι ότι και από την θέση αυτή η προσφορά του θα είναι σημαντική για το άθλημα.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και ο κ. Κουτεντακης από την ΕΠΣΗ αναμένεται να λάβει σημαντικό ρόλο και συνεπώς μια τόσο ισχυρή εκπροσώπηση του Ηρακλειωτικου ποδοσφαίρου μόνο καλά έχει για όλους μας
Θερμά συγχαρητήρια.
Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αναλαμβάνει ως Α Αντιπρόεδρος η κα Β. Δημητρακοπούλου γεγονός που από μόνο του προσδίδει ακόμη περισσότερα εχέγγυα για την χρηστή διοίκηση που διαφαίνεται.”