Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ΄Εθνική: Aυτή είναι η πιθανή ημερομηνία της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα

Η αλλαγή μήνα και η έλευση του Αυγούστου για την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα ισοδυναμεί επί της ουσίας με μετάβαση στο επόμενο βήμα της υλοποίησης του σχεδιασμού για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Και στο επόμενο βήμα βρίσκεται το εγχείρημα της συγκρότησης των τεσσάρων ομίλων. Στόχος των μελών της Επιτροπής είναι να έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη διαδικασία της κλήρωσης, κατά την οποία θα προκύψουν τα προγράμματα στους τέσσερις ομίλους.

H κλήρωση προγραμματίζεται να γίνει στις 21 Αυγούστου (ημέρα Τετάρτη), κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί στην προσεχή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Όσο για τη διαδικασία, θα φιλοξενηθεί σε ιδιωτικό χώρο και όχι στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ θα καλυφθεί μέσω live streaming, όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια. Σε ό,τι έχει να κάνει με την ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος, η επικρατέστερη είναι η 22α Σεπτεμβρίου, με τη 15η Σεπτεμβρίου να έχει επίσης πιθανότητες.

Πηγή: soccerlive.gr